Niculescu, după debutul cu dreptul pentru banca lui Dinamo: „Unii dintre jucători, sunt în urmă cu pregătirea”

Claudiu Niculescu a debutat cum nu se putea mai bine ca antrenor la Dinamo.

elefant.ro

După ce s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, „Clau-Gol” a încercat să liniştească lucrurile, după ce Bratu a tulburat apele în vestiarul lui Dinamo când l-a acuzat pe Nistor că şi-a dorit să plece la FCSB, iar pentru că nu a fost lăsat să plece şi-a bătut joc de munca s-a.

„Sunt impresii bune, dar și îngrijorătoare. Am văzut că unii dintre jucători, care au venit mai târziu, sunt în urmă cu pregătirea.

Este o victorie bună pentru moral. Scorul putea fi mai mare. La pauză le-am zis jucătorilor să nu se relaxeze. Este o victorie normală, greul abia acum începe. La Sepsi trebuie să câștigăm cu orice preț.

Am încercat să fac o echipă combinată, între jucători care au jucat mai puțin și unii cu mai multă experiență. M-aș bucura ca la meciul cu Sepsi să vină mai mulți fani, avem nevoie de ei.

Mă bucură jocul lui Dan Nistor. Nu mă interesează ce a fost în trecut, ce probleme au fost. Este unul dintre cei mai valoroşi mijlocaşi din Liga 1 ăî acest moment. E în primii trei, dacă nu chiar primul.

Am avut o discuţie cu el şi am decis împreună că… am încercat să îl conving că joacă pentru Dinamo şi că am încredere în el şi că va rămâne în continuare căpitanul echipei şi aştept de la el să fie un lider.

E clar că îşi doreşte foarte mult să depăşească acest moment dificil din cariera lui. Dar am mare încredere în el

Nu sunt îngrijorat de ratările jucătorilor. L-am încurajat pe Subotici după meci. Era frustrat. Dar va intra în formă. La fel vor face și Axente, și Popa”, a spus Claudiu Niculescu la finalul meciului.

  • Dacia Unirea Brăila – Dinamo a fost primul meci al lui Claudiu Niculescu pe banca „câinilor”.