Gicu Grozav tot mai aproape de Dinamo: „Mai sunt doar câteva detalii”

Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, a făcut ultimele precizări în legătură cu transferul lui Gicu Grozav. Internaţionalul român s-a despărţit de turcii de la Bursaspor şi vine ca jucător fără angajament.

bestkids.ro

„Cu Gicu Grozav chiar ieri am vorbit, i-am spus să rămână la Zlatna să elimine FCSB-ul şi apoi să se urce în maşină şi să vină. Vom vedea zilele următoare, pentru că azi avem meci important cu Sepsi. Vom vedea ce se va întâmpla. Mai sunt câteva detalii de pus la punct. Şi el îşi doreşte să vină la Dinamo şi Dinamo îşi doreşte să-l legitimeze, vom vedea”, a declarat Bogdan Bălănescu, după tragerea la sorți în urma căreia Dinamo a aflat că o va întâlni pe Csikszereda în optimile Cupei României.

Oficialul lui Dinamo a vorbit şi despre situaţia lui Dan Nistor, după ce mijlocașul și-a înnoit înțelegerea.

„Nistor a fost tot timpul cu gândul la Dinamo, numai că jocul echipei nu l-a ajutat foarte mult şi implicit şi jocul lui. Nistor a semnat prelungirea, toate lucrurile legate de contract au fost stabilite, nu văd niciun fel de problemă vizavi de Nistor”, a declarat Bălănescu.

romstal.ro

Gicu Grozav, 27 de ani, a mai jucat la Unirea Alba Iulia, Standard Liege, U. Cluj, Petrolul, Terek Groznîi, Dinamo, Karabukspor şi Bursaspor. Mijlocaşul va avea o primă de instalare şi un salariu de circa 10.000 de euro lunar. El a mai evoluat în Ştefan cel Mare în 2015, timp de patru luni, după care s-a întors la Terek Grozny, formaţie ce-l cedase sub formă de împrumut la roş-albi.

  • Grozav e cotat la un milion de euro, coform siteului transfermarkt.com.
Reclame