Cum a trăit Niculescu reîntoarcerea în Ștefan cel Mare: „Este gazonul unde am obţinut cele mai mari performanţe”

Dinamo și Sepsi Sf. Gheorghe au terminat la egalitate, scor 0-0, în etapa a 10-a din Liga 1. A fost meciul de întoarcere pentru tehnicianul de 42 de ani pe stadionul unde a adus nu mai puţin de şapte trofee în calitate de jucător.

vivre.ro

Dinamo a avut şansa să obţină toate cele trei puncte din această partidă, dar Nistor, Salomao şi Sorescu s-au întrecut în ratări. ”Lunetistul” a recunoscut că a avut emoţii în momentul în care a intrat pe gazon.

”Nu, că nu mai pot în primul rând (n.red. – dacă vrea să intre în teren). Dar am simţit puţină emoţie când am intrat pe gazon, pentru că este gazonul unde am obţinut cele mai mari performanţe ca jucător şi unde am revăzut câţiva dintre suporterii care mă încurajau când jucam aici. Din păcate nu am reuşit să le facem o bucurie, dar ce pot să le promit este că aceşti băieţi vor face tot ce va depinde de ei pentru a redresa situaţia din clasament”, a spus Niculescu la conferinţa de presă.

Claudiu Niculescu e optimist în vederea șanselor de accedere în play-off.

„În prima repriză a fost un meci anost, fără ocazii. Am făcut o schimbare la pauză, apoi am riscat, am introdus al doilea atacant. Ne-au pus probleme doar la câteva faze fixe. Eu încă stau să analizez jocul. Mă nemulțumește rezultatul. Jocul mi-a plăcut.

romstal.ro

Cred că ne-a lipsit șansa. În repriza secundă am pus presiune pe adversar, au venit și ocaziile, dar nu am reușit să marcăm. Am avut agresivitate, dar nu am reușit să spargem defensiva lor. Avem mult de muncă. Trebuie să începem să câștigăm.

Singurul antrenament pe care l-am făcut a fost aseară. De săptămâna viitoare ne vom ocupa de lucrurile care nu merg. Eu am mare încredere.

Am avut emoții să mă întorc aici, unde am creat mari performanțe. Am revăzut o parte dintre suporterii care mă încurajau și în perioada în care eram pe teren. Le promit că vom face orice pentru a reveni sus! Am trăit și eu astfel de perioade, în care suporterii se întorceau. Ăsta trebuie să fie obiectivul nostru, să readucem suporterii pe stadion”, a mai declarat Niculescu.

  • Dinamo rămâne în a doua jumătate a clasamentului, iar în următoarea etapă, Dinamo joacă în deplasare la Botoşani, iar Sepsi are meci acasă cu Gaz Metan Mediaş.
Reclame