Jucătorii îl așteaptă cu brațele deschise pe Gicu Grozav la Dinamo!

Dinamo a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, vineri seară, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a zecea a Ligii I.

bestkids.ro

Jucătorii lui Dinamo au vorbit la finalul meciului şi s-au declarat dezamăgiţi după remiza cu formaţia pregătită de Eugen Neagoe. Deian Sorescu este de părere că Dinamo merita să obţină cele trei puncte puse în joc în meciul cu Sepsi OSK.

“Se putea mai mult pentru că am avut multe ocazii. Meritam cele 3 puncte. Sunt bine şi mă pregătesc la fel de bine. A fost decizia antrenorului să nu joc şi o respect. Am avut o discuţie cu Claudiu Niculescu, dar nu am avut foarte mult timp. E o atmosferă bună în vestiar”, a spus Sorescu.

Dinamo vrea să dea lovitura cu transferul lui Gicu Grozav. Niculescu îl cunoaște bine pe internaționalul român, iar sâmbătă va urma o nouă rundă de negocieri între cele două părți.

„Sunt dispus să îi ofer numărul „7” lui Grozav pentru că nu numărul joacă. Îl aşteptăm cu braţele deschise”, a mai spus Sorescu.

romstal.ro

Sergiu Popovici a fost mulţumit că nu au încasat niciun gol în meciul cu Sepsi, dar susţine că jucătorii lui Claudiu Niculescu sunt cu moralul la pământ deoarece nu reuşesc să obţină cele trei puncte puse în joc. Popovici este acum cu gândul la partida pe care “câinii” o vor disputa cu FC Botoşani.

“Este important că nu am luat gol, dar nici nu am reuşit să dăm. O să ne pregătim în continuare foarte bine şi o să mergem la Botoşani să înscriem. Vestiarul era liniştit, iar Nistor e un jucător important pentru noi. Noi suntem cu moralul la pământ după atâtea eşecuri şi o să dăm totul pentru a obţine victoria pentru că avem nevoie. Prima repriză am stat în spate, iar în a doua am făcut pressing şi ne-am creat multe ocazii. O să lucrăm mai mult faza de finalizare şi o să marcăm. Îmi place să joc mult fundaş, dar unii antrenori m-au folosit şi mijlocaş. Am avut foarte puţin timp să îl cunoaştem pe Claudiu Niculescu”, a spus Sergiu Popovici, la finalul meciului.

Reclame