Gicu Grozav, refuză oferta din Asia. | Ce a declarat mijlocașul

Gheorghe Grozav, în vârstă de 28 de ani, e liber de contract după despărțirea de Bursaspor. El e dorit de Dinamo încă din mandatul lui Bratu, dar oferta „câinilor” nu l-a tentat pe mijlocaşul ofensiv.

bestkids.ro

Odată cu venirea lui Niculescu, alături de care a colaborat la „U” Cluj, s-au schimbat datele problemei. Tehnicianul îl vrea neapărat, iar relaţia dintre cei doi e una excelentă. Se părea că va fi doar o formalitate înregimentarea fotbalistului, dar părţile încă nu se pun de acord cu diferite clauze din contract. Între timp, pe numele lui Grozav a apărut o ofertă din Asia. Internaționalul român are pe masă o ofertă tentantă din Asia, salariul fiind mult mai mare decât îi poate oferi Dinamo.

„E o ofertă foarte tentantă pentru Gicu din zona Asiei, dar nu pot să vă spun mai mult. La el e răspunsul”, a declarat Vulturar, impresarul fotbalistului, pentru Fanatik.

Sursa citată susține că Grozav are pe masă o ofertă de 35.000 de euro lunar și un contract pe 3 ani. Pe lângă Dinamo, Grozav mai are două oferte, de la două cluburi la care a mai jucat. Este vorba despre Petrolul și U Cluj. Chiar dacă este în Liga a 2-a, formația ardeleană îi oferă un salariu de 8000 de euro lunar, comparabil cu cel pe care îl dă Dinamo.

romstal.ro

Contactat duminică seară de colegii de la Radio Dinamo, Gicu Grozav a transmis încă o dată, dacă mai era nevoie, că vrea să vină la Dinamo, nu să plece în altă parte: “Oferta din Korea este reală, dar am refuzat-o. I-am spus domnului Vulturar că nu mă interesează, aștept mâine un ok de la Dinamo pentru finalizarea tratativelor, probabil fiind week-end, de aceea nu l-am primit.”

  • În vârstă de 28 de ani, Gicu Grozav a evoluat pe parcursul carierei la echipe precum Unirea Alba Iulia, Dinamo Bucureşti, Bursaspor, Standard Liege, Kardemir Karabukspor, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti şi Akhmat Grozny.
Reclame