Ioan Andone, mesaj pentru Niculescu: “Am vorbit cu el! Era momentul lui”

Fostul antrenor dinamovist Ioan Andone urmăreşte des partidel jucate de Dinamo şi ştie ce-l aşteaptă de acum pe “Clau-gol”, după ce acesta a fost instalat pe banca tehnică a „câinilor”.

bestkids.ro

Ioan Andone a discutat cu fostul său elev de la Dinamo şi i-a transmis acestuia ce are de făcut pentru a putea redresa echipa. Managerul general al ilfovenilor crede că echipa din Ștefan cel Mare va reuşi să se califice în play-off la final de sezon regular.

„Am vorbit cu el şi i-am urat baftă. Are de muncă, să ştiţi. Era momentul lui. Acum doar trebuie să reglementeze jocul, să aducă puncte. Dinamo are obiectiv cupele europene, chiar dacă ei nu spun decât play-off în primă fază. Dar un club ca Dinamo nu are voie să nu intre în play-off”, a spus Ioan Andone.

„Fălcosul” i-a transmis lui Claudiu Niculescu ce are de făcut la Dinamo, apoi a vorbit şi despre situaţia echipei sale, Voluntari: “N-am făcut o partida rea, dar am făcut şi greşeli. Acum nu trebuie să vorbim de ghinion, că nu scăpăm de el. Ultimele două meciuri le ştiţi, am făcut un egal şi o înfrângere. Nu ştiu, undeva se intâmplă ceva.

romstal.ro

Era un moment bun să câştigăm. Am fi câştigat pe merit. Schimbând 17 jucători, te aştepţi ca relaţiile de joc să sufere. Dar mă aşteptam până la urmă la mai multe victorii. Mai greşeşti, dar la noi, orice greşim, suntem taxaţi. Asta e problema. E foarte greu că nu vine prima victorie. În ultimele jocuri puteam face mai multe puncte. Greşim undeva”, a mai spus Andone.

Reclame