Gicu Grozav a semnat pe două sezoane cu Dinamo | Asociaţia DDB, implicare activă în transfer

Internaţionalul român Gheorghe Grozav a semnat azi contractul cu Dinamo, care este valabil pe două sezoane, iar programul DDB (Doar Dinamo București), lansat de PCH (Peluza Cătălin Hîldan) s-a implicat activ în această mutare, potrivit unui comunicat al asociației.

>>>Vezi aici comunicatul de presă<<<

“Este vremea faptelor la Dinamo, iar Programul DDB se implică decisiv în viața clubului nostru! De astăzi, Gicu Grozav va fi jucătorul FC Dinamo București. DDB, proiectul tuturor suporterilor dinamoviști, nu este străin de această reușită!

Astfel, în cele patru luni de la lansarea oficială a proiectului, am reușit să avem următoarele acțiuni palpabile la Dinamo, prin implicarea activă a membrilor și a boardului DDB:

– Sprijinirea și grăbirea demarării procedurilor de acordare a contractului privind efectuarea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate ale noului stadion;

– Blocarea plecării căpitanului echipei, Dan Nistor, în cel mai nefericit moment, la o rivală din campionat și grăbirea perfectării noului contract, valabil până în anul 2021;

– Implicarea în transferul lui Gicu Grozav la Dinamo și convingerea jucătorului să se alăture lotului echipei FC Dinamo București, cel puțin până la finalul sezonului;

– Susținerea activă a echipei de handbal a CS Dinamo”, au declarat cei de la DDB, printr-un comunicat de presă.

bestkids.ro

Gicu Grozav a semnat contractul cu Dinamo, după ce a trecut vizita medicală de la INMS în dimineaţa zilei de marţi, iar atacantul a oferit prima reacţie. Internaţionalul român a explicat de ce a acceptat să revină în “Ştefan cel Mare”, echipă la care a mai evoluat în prima parte a lui 2015, sub formă de împrumut de la Terek.

„Sunt fericit și bucuros că m-am întors la Dinamo, dar o să vorbim mai multe vineri. Dorința mea, așa mă simțeam eu sufletește împăcat să vin la Dinamo și nu oriunde în țară. Aș fi venit pentru Dinamo, așa simțeam eu că trebuie să fac, dar prin venirea lui ‘Mister’, asta a contat foarte mult și mă bucur că s-a rezolvat”, a declarat Grozav.

Reclame