OFICIAL: Gicu Grozav la Dinamo! Ce număr va purta mijlocașul

Gheorghe Grozav, 28 de ani, a efectuat vizita medicală de dimineaţă şi a semnat un acord cu Dinamo în această după-amiază.

Potrivit site-ului oficial, http://www.fcdinamo.ro, internaționalul român s-a alăturat lotului dinamovist pregătit de antrenorul Claudiu Niculescu în cantonamentul de la Săftica. Ultima oară la Bursaspor, în prima ligă a campionatului din Turcia, Grozav a mai jucat la Dinamo în prima jumătate a anului 2015, 5 goluri în 13 meciuri disputate în Liga 1 și în Cupa Ligii.

  • 8 este numărul cluburilor din cariera lui Grozav. Născut la Alba Iulia, într-o familie de dinamoviști, Grozav a jucat pentru Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, Terek Groznyi, Dinamo București, Karabükspor și Bursaspor.
  • 28 de ani a împlinit Grozav săptămâna trecută, pe 29 septembrie.
  • 8 meciuri a jucat Grozav în acest an pentru Bursaspor în prima ligă a Turciei. Noul jucător dinamovist a mai evoluat în 2018 pentru echipa națională a României în meciurile amicale cu Suedia, Israel, Finlanda și Chile, toate câștigate de „tricolori”.
  • 5 goluri a marcat Grozav pentru prima reprezentativă a României. A înscris chiar la debut, în partida amicală cu Elveția (scor 1-0 pentru tricolori, pe 30 mai 2012), și a adunat 25 de selecții pentru echipa națională.
  • 2 trofee a câștigat Grozav în carieră, Cupa Belgiei cu Standard Liege (2011) și Cupa României cu Petrolul Ploiești (2013).
  • 7 este numărul oficial cu care Grozav va juca la Dinamo.
Reclame