Probleme cu Diogo Salomao. De ce a refuzat să-şi prelungească contractul

Bucurie dinamovista la golul lui Diogo Salomao in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Botosani, contand pentru playout-ul Ligii 1 Betano, disputat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, sambata 12 mai 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Diogo Salomao va intra în ultimele şase luni de contract la 1 ianuarie, iar oficialii clubului au intenţionat să demareze negocierile pentru prelungirea angajamentului.

bestkids.ro

Conform gsp, înainte să fie anunţat oficial transferul lui Gicu Grozav, „câinii” au vrut să discute şi cu Diogo Salomao despre o eventuală prelungire. Spre surprinderea celor aflaţi în corpul administrativ, mijlocaşul lusitan a refuzat să negocieze prelungirea contractului, spunând că nu vrea să mai rămână la Dinamo din sezonul următor. Aşadar, dacă lucrurile nu se schimbă în viitorul apropiat, Salomao va putea semna cu orice club la 1 ianuarie 2019.

În condiţiile în care Dan Nistor a primit 5.000 de euro în plus la noul contract cu Dinamo, portughezul se aştepta ca oficialii din “Ştefan cel Mare” să-l trateze la fel ca pe căpitanul “câinilor”. Diogo Salomao încasează în acest moment un salariu lunar de 8.000 de euro şi este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători ai lui Dinamo.

În vârstă de 30 de ani, lusitanul a ajuns la Dinamo pe 1 iulie 2017 şi a evoluat în 49 de meciuri pentru echipa din “Ştefan cel Mare”, a dat 12 goluri şi a oferit 16 pase decisive. Pe parcursul carierei, Diogo Salomao a mai jucat pentru Sporting CP, RCD Mallorca şi Deportivo de la Coruna.

Reclame