Transfer făcut la finalul meciului Cocks – Dinamo: „Chiar el mi-a spus că vrea să vină la noi”

Dinamo Bucureşti a obţinut a treia victorie din acest sezon al Ligii Campionilor la handbal masculin, după ce s-a impus cu 32-31 în deplasarea din Finlanda cu Riihimaen Cocks. Câinii au egalat-o astfel pe Wisla Plock în clasamentul grupei, dar polonezii au şi un meci mai puţin disputat.

bestkids.ro

După meci, preşedintele secţiei de handbal de la Dinamo, Daniel Georgescu, a avut o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Zoom Sport, în care a dezvăluit că echipa din Ștefan cel Mare este foarte aproape de a-l transfera de la campioana Finlandei pe Teemu Tamminen.

„Chiar acum am vorbit cu el pe teren, după ce ne mai întâlnisem anul trecut, la Brest. Şi chiar îşi doreşte să vină la Dinamo din sezonul viitor.

A fost un meci pe care l-am abordat destul de slab. Nu sunt mulţumit de calitatea jocului nostru, dar sunt foarte mulţumit de rezultat. Mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct dacă vrem să ne calificăm. Avem de rezolvat poarta şi apărarea. În zona centrală în apărare suntem destul de nesiguri. Şi s-a văzut, când a scos Grigoraş câteva mingi, am reuşit să revenim de la -4 şi să ne ducem la un gol”, a spus Daniel Georgescu, pentru Telekom Sport.

Dinamoviştii s-au declarat extrem de satisfăcuţi de rezultat, dar jocul le pune mari semne de întrebare.

romstal.ro

„La un moment dat, sincer să fiu, eram destul de pesimist, pentru că nu vedeam o atitudine pozitivă, nu vedeam lucruri care să îmi dea de sperat până la sfârşitul meciului. Dar, în acelaşi timp, este mare lucru să joci prost 40 de minute şi la sfârşit să câştigi. Probabil asta contează cel mai mult”, a declarat şi fostul internaţional Bogdan Voina.

Pentru Dinamo au marcat: Bannour 6 goluri, Mousavi 5, Alouini 5, Komogorov 4, Zulfici 3, Szasz 3, Negru 2, Descat 1, Savenco 1, Gavriloaia 1, Kuduz 1, iar de la gazde s-a remarcat Ronnberg 11 reuşite.

În următoarea etapă, campioana României va juca, pe teren propriu, cu Wisla Plock, în 14 octombrie.

Potrivit regulamentului competiţiei, din grupele A şi B, superioare valoric, prima clasată se califică direct în sferturile competiţiei, iar echipele de pe locurile 2-6 ajung în optimi, unde se vor afla şi două echipe din grupele C şi D, inferioare valoric.

Şase câştigătoare din optimi se vor alătura în sferturi câştigătoarelor grupelor A şi B, pentru cele patru locuri din semifinale.

Reclame