Dănciulescu clarifică lucrurile în cazul „interzis în Ștefan cel Mare”. Ce spune despre oferta lui Marica

Ionel Dănciulescu, fostul director general al echipei Dinamo, a dezvăluit că va lua în calcul oferta pe care Ciprian Marica i-a făcut-o și că în câteva zile se va afla exact locul unde o să lucreze după despărțirea de Dinamo.

>>>VEZI AICI OFERTA FĂCUTĂ DE CIPRIAN MARICA<<<

bestkids.ro

„Corbul” a șocat miercuri dimineață, când a afirmat la Digi Sport Matinal, că de acum încolo el nu va mai fi prezent la partidele lui Dinamo pentru a nu mai lăsa loc interpretărilor. Fără să spună concret, a lăsat de înţeles că prezenţa sa la stadion nu este agreată de conducerea clubului Dinamo. Însă fostul oficial a negat categoric această speculaţie și a dezvăluit exact cum a stat situația.

“Hai să încetăm cu astfel de dezinformări. Nu știu cine a avut chef de glume, dar situația nu e așa. Eu Ionel Dănciulescu nu am primit nici o interdicție de la cineva de la Dinamo. Consider că m-am despărțit elegant de domnul Negoiță și totul între noi a fost ok.

Am avut o discuție cu o persoană importantă din club care mi-a sugerat că poate este mai bine ca eu să nu mai vin pe acolo, nu că mi-a interzis cineva. Gata, acum uitați de Dănciulescu. Nu am făcut nimic pentru Dinamo, puteți să mă treceți la etc, etc, etc…

Însă vreau să știți că antrenorul lui Dinamo, Claudiu Niculescu o să rămână toată viața fratele meu. Eu sunt sigur că el o să redreseze situația. Am mare încredere în acest antrenor. Dar consider că la jucători este vorba acum de un blocaj mental, însă o să rezolve Claudiu această problemă. Ce voi face eu? Hai să mai avem un pic de răbdare. Voi lua în calcul foarte serios și oferta primită de la Marica. Nu degeaba a vorbit băiatul ăla de ea. În câteva zile o să îi dau un răspuns”, a declarat Ionel Dănciulescu, pentru fanatik.ro.

vivre.ro

„Am apărut la rugămintea lui Claudiu, m-a rugat să vin la cele două meciuri, de aceea am fost și la Galați. Promit că de astăzi nu mă voi mai duce la niciun meci al lui Dinamo. O persoană dragă mie m-a sunat ieri, că altcineva din club i-a spus că nu e benefică prezența mea în jurul echipei și lucruri de genul ăsta.

Dacă cei de la Dinamo se concentrează pe faptul că prezența mea nu este benefică în jurul echipei, înseamnă că toate celelalte probleme de la echipă sunt rezolvate. Nu mi-a interzis nimeni, dar e mai bine așa. Probabil și faptul că sunt prieten cu Claudiu, jucătorii țin la mine și avem o relație specială, au afectat. Ei ar fi trebuit să valorifice într-un mod pozitiv relația specială cu jucătorii. Știi la ce mă refer.

E momentul să fac un pas în spate, nu o să mă mai duc la meciuri, o să fiu susținătorul lor din fața televizorului, o să îl susțin pe Claudiu din toate punctele de vedere, pentru că vorbesc destul de des cu el. Nu am spus de șefii lui Dinamo, am spus că e vorba de cineva din club. Ar fi sunat o persoană la care eu țin foarte mult și e mult mai bine așa”, a spus miercuri, Ionel Dănciulescu, potrivit DigiSport.

Reclame