Atac fără menajamente la Ionuț Negoiță: ”Negoiță n-are camere de hotel câte goluri a dat el!”

Incertitudinea în privința viitorului lui Ionel Dănciulescu s-a încheiat. Deşi la un momnt dat se vehicula posibilitatea trecerii fostului director general al lui Dinamo la FRF sau revenirea la Dinamo, acesta a ajuns joi la un acord cu Farul Constanţa, unde va ocupa funcţia de manager sportiv.

bestkids.ro

Fostul atacant dinamovist Claudiu Vaișcovici, 55 de ani, a comentat această mutare și îi ia apărarea lui Dănciulescu, după ce „Corbul” anunţa miercuri, că nu va mai fi prezent la partidele lui Dinamo pentru a nu mai lăsa loc interpretărilor. Fără să spună concret, a lăsat de înţeles că prezenţa sa la stadion nu este agreată de conducerea „câinilor”.

„Toate manifestările jucătorilor pentru Danciu sunt de apreciere. S-a ajuns ca niște venetici în alte sportului să dea interzis unor foști mari jucători! Negoiță ăsta n-are camere la hotel câte goluri a marcat Danciu. Probabil c-o să dea interzis tuturor gloriilor clubului. Să meargă la stadion doar Negoiță cu familia și cu acoliții lui care numai „de bine” îl sfătuiesc.

Domnule, era bine pentru echipă să fim ținuți aproape noi, foștii jucători, mai veneam cu câte o idee. Eram 10-15 oameni care au făcut performanță pentru Dinamo și poate 12-13 idei erau proaste, dar două sigur erau bune. O să zică acum că pe bănișorii lui face ce vrea. Bine, nu prea mulți bănișori, că Negoiță nu investește. A plătit niște datorii la stat și atât. Unii spun că trebuie să-l apreciem pentru asta. Să fim serioși! Nu a făcut-o pentru Dinamo și pentru fani. S-a aruncat pur și simplu cu capul în față, fără să facă un audit înainte, și a văzut ce „găuri” sunt abia după ce a luat clubul”, a spus într-un interviu pentru gsp.ro, Claudiu Vaișcovici.

Fostul jucător, a comentat prestația „câinilor” din primele 10 etape, dar și demiterea lui Bratu de pe banca tehnică a clubului din Ștefan cel Mare.

„Parcursul echipei din acest sezon este foarte modest. Lotul e slab, cu jucători luați de la mâna a doua. Ok, am înțeles că cei din conducere au zis că atât se poate, însă noi, suporterii și foștii jucători, nu vrem doar atât. Vrem ca Dinamo să fie sus, cât mai sus posibil. Dacă nu poate, să vândă! A, stai, că nu vrea. Deh, e patron la Dinamo. N-au jucat nimic. Am luat și noi un punct mai răsărit în deplasare de la „FC Stâna Becali”. Atât. E un haos total cauzat de valoarea slabă a lotului, dar și de politica de transferuri. Vin și pleacă jucători cu mult după finalul perioadei de pregătire. Ca să construiești ceva trebuie să te gândești de pe acum pe cine aduci în iarnă, de valoare. Apoi, în vară mai aduci 2-3 jucători, scapi de cei slabi și îți faci o trupă pe care o păstrezi. Așa se construiește o echipă. Nu vedeți că noi în fiecare etapă am jucat cu garnituri diferite? Și nu 1-2 jucători schimbați, ci 7-8 modificări de la meci la meci.

Bratu a greșit de la început, când a zis că are un lot bun, pe care se bazează. Guardiola are echipa pe care o are și tot spune că mai are nevoie de jucători. Bratu nu, el era mulțumit. Plus că a mai insistat cu Katsikas și alții foarte slabi. Play-out-ul l-a păcălit! Nivelul de acolo e mult mai modest, au jucat fără presiune, cu formații deja retrogradate. Bine, nu Bratu a dus echipa în play-out. Anul trecut s-a pierdut totul la 2-0 cu FCSB, când a fost schimbat Nistor. Cu alea 2 puncte eram în play-off, dar noi am luat două goluri pe final.

vivre.ro

Grozav dacă nu mai are câțiva ca el în jur, degeaba a venit. Mahlangu era foarte bun, însă l-au dat. Depunea efort mare și acoperea tot terenul, permițându-i lui Nistor să fie ofensiv. Acum, Dan trebuie să fie atent și la faza defensivă, apare mai puțin la finalizare. Mă rog, sunt multe probleme. Să le rezolve cei care sunt plătiți, antrenorii, conducătorii, patronul”, a mai afirmat Vaișcovici, pentru sursa mai sus citată.

  • 57 de goluri în 68 de meciuri a marcat Vaișcovici pentru Dinamo în Liga 1.
  • 2 trofee a câștigat Vaișcovici cu Dinamo: Cupa și Campionatul României în sezonul 1989/1990.
Reclame