Prima reacție a lui Ionel Dănciulescu, după decizia de a merge la Farul

Ionel Dănciulescu (41 de ani) a acceptat o nouă provocare, după despărţirea de Dinamo. Fostul director general a lui Dinamo, merge la Farul, echipa lui Ciprian Marica, unde va ocupa funcţia de manager sportiv.

bestkids.ro

Mutarea a fost oficializată prin intermediul paginii de Facebook a grupării constănţene.

„FC Farul a făcut astăzi un transfer de marcă. La Constanţa vine Ionel Dănciulescu, fostul atacant care a activat în foarte multe meciuri din Liga 1. „Danciu” va ocupa la FC Farul funcţia de manager sportiv. Îi uram mult succes în mandatul său la Farul Constanţa”, se arată în comunicatul oficial emis de Farul.

Dănciulescu a explicat ce l-a determinat să aleagă Farul, unde va colabora cu Ciprian Marica.

„O să încerc să-mi canalizez eforturile pentru a reuşi la Constanţa. Baftă celor de la Dinamo! Sper să-şi revină şi să prindă playoff-ul.

Cu siguranță la Farul se va ține cont de părerea mea. Am discutat despre asta. Vin cu inima deschisă şi vin să ajut Farul. N-am discutat încă de partea financiară. Este mai puţin importantă. Voi fi tot timpul lângă echipă, lângă domnul Grigoraş, lângă băieţi și lângă Ciprian. Vom încerca să mişcăm lucrurile.

E un proiect în care eu cred foarte mult, sunt convins că va avea succes. Vom face totul pentru asta. Mă bucur că voi lucra cu Ciprian, suntem tineri şi dispuşi să muncim. Farul e o echipă de tradiţie, iar un oraş atât de mare merită o echipă puternică”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Ciprian Marica are planuri mari cu echipa de la malul mării. Fostul atacant vrea să ajungă în cel mai scurt timp în Liga 1 şi vrea să îşi facă un staff administrativ de elită. În acest context, l-a ofertat pe „Danciu-gol”, un om care a fost perfect în ipostaza de director sportiv al clubului din Ştefan cel Mare. Odată promovat director general la Dinamo, lui Danciu i s-au îngrădit atribuţiunile, motiv pentru care a şi plecat.

vivre.ro

Ciprian Marica a explicat, joi, numirea lui Ionel Dănciulescu în funcţia de manager sportiv la SSC Farul, clubul din liga a doua pe care fostul internaţional îl patronează.

„Cu Danciu mă cunosc de mult timp. El este un tip serios, care pune suflet şi e dedicat. După ce a plecat de la Dinamo, eu i-am spus ce planuri avem la Farul. A fost încântat, mi-a cerut să se gândească, iar apoi a luat decizia. Experienţa lui de la Dinamo a contat mult.

Lucrurile au mers greu la început, a fost o comunicare proastă, asta este situaţia. Perioada de transferuri este închisă, dar vrem ca în iarnă să ne întărim. Ne dorim stabilitate, Constanţa merită o echipă de renume. Nu e formaţia mea, pentru constănţeni ne zbatem”, a spus Marica

Prima partidă în care Dănciulescu va fi alături de Farul este cel cu ASU Poli Timişoara, meci care va avea loc sâmbătă de la ora 12:00. Acum, Farul, echipă antrenată de Petre Grigoraş, este pe locul 14, cu nouă puncte adunate în nouă etape.

Reclame