Gigi Becali, lăsat MASCĂ de răspunsul lui Grozav

Atacantul dinamovist în vârstă de 28 de ani a fost dorit de latifundiarul din Pipera după ce şi-a reziliat contractul cu Bursaspor, dar Becali s-a lovit însă de refuzul lui Grozav, deși jucătorul a primit un salariu foarte mare pentru Liga 1: 25.000 de euro pe lună. În cele din urmă, Gicu Grozav a ajuns în Ștefan cel Mare.

vivre.ro

Patronul FCSB-ului a comentat în legătură cu decizia lui Gicu Grozav de a semna pe un salariu lunar de 8.000 de euro cu Dinamo şi susţine că atacantul „câinilor roșii” are valoare şi că îl respectă pentru faptul că a refuzat un salariu mult mai mare pentru a juca la echipa lui de suflet. Gigi Becali a dezvăluit şi ce discuţie a purtat cu internaţionalul român în vârstă de 28 de ani.

„Grozav este un jucător valoros! Eu am văzut mulţi jucători care făceau declaraţii de dragoste pentru diverse echipe, dar el e adevărat dinamovist. Eu i-am dat 25.000 de euro pe lună şi mi-a transmis să îl iert pentru că are un defect. Mi-a zis că e dinamovist înrăit. Preferă să meargă pe 10.000 de euro. Cu tot respectul. El mi-a zis că în România nu va juca niciodată pentru două echipe. Îi era ruşine să îmi zică. A zis că nu joacă la CFR Cluj şi Steaua în România”, a spus patronul roș-albaștrilor, la Pro X.

Gicu Grozav a mai refuzat şi o ofertă venită de la FC Zurich în perioada de mercato din vară. Atacantul urma să primească un salariu anual de 500.000 de euro, dar a preferat să rămână în România. În cele din urmă, Gicu Grozav a acceptat oferta venită de la echipa pregătită de Claudiu Niculescu şi a semnat un contract valabil două sezoane.

  • Patru goluri şi o pasă decisivă în 13 partide sunt cifrele lui Grozav (28 de ani) la ultima sa aventură la Dinamo. Unirea Alba Iulia, Universitatea Cluj şi Petrolul sunt celelalte echipe la care mijlocaşul a evoluat în România.

Lasă un răspuns