Claudiu Niculescu, mesaj categoric pentru jucători

Tehnicianul lui Dinamo, Claudiu Niculescu, a susținut azi o conferință de presă în care a anunţat vremuri grele pentru elevii săi. De asemenea, fostul atacant a dezvăluit că Gicu Grozav nu se află la capacitate maximă şi că îl va pune pe picioare în pauza competiţională.

vivre.ro

„Nu accept jumătăţi de măsură când e vorba de acest club, nu accept ca jucătorii să se mai complacă într-o asemenea situaţie, nu accept să nu dea totul pe teren, lipsa de atitudine şi determinare. Fiecare jucător se va lupta pentru locul de titular, va trebui să îmi arate că merită în primul 11.

Meciul de luni e extrem de important, vreau să cred că toţi conştientizează importanţa jocului. Este un meci de care pe care, între două echipe care suferă. Pentru băieţi nu trebuie să mai conteze ce a fost până acum, de luni încolo să înceapă alt campionat pentru noi. Trebuie să ne întoarcem cu trei puncte, iar ei să dea totul pe teren pentru asta. Cu o victorie am construi în linişte perioada următoare. În afara luI Pesic, care s-a operat şi va lipsi între patru şi şase săptămâni, tot lotul este apt”, a declarat Niculescu.

De la venirea lui Niculescu, dinamoviştii au învins-o cu 3-1 pe Dacia Unirea Brăila în Cupa României şi a remizat cu Sepsi Sfântu Gheorghe în Liga 1, 0-0 pe teren propriu.

  • Meciul dintre FC Botoşani şi Dinamo Bucureşti va avea loc luni, de la ora 21,00, pe Stadionul Municipal din Botoşani.
Reclame