Cornel Dinu reacție dură, după eșecul de la Botoșani: „Niculescu este lunetist”

Presedintele consiliului de administratie de la Dinamo Nicolae Badea si Cornel Dinu, au participat la semnarea parteneriatului de imagine, in baza caruia dealerul de automobile Porsche Bucuresti Nord va pune la dispozitia echipei dinamoviste sapte masini.

Dinamo a pierdut pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 2-0, şi coboară pe locul 12. A fost prima înfrângere a lui Claudiu Niculescu pe banca lui Dinamo şi totodată meciul de debut al lui Gicu Grozav (28 de ani) de la revenirea în ”Ştefan cel Mare”.

bestkids.ro

Atacantul cotat la un milion de euro de Transfermarkt a intrat pe teren în minutul 58, în locul portughezului Diogo Salomao şi s-a făcut remarcat la o singură fază, când l-a întors excelent pe Oaidă în careu, dar a şutat slab cu piciorul stâng.

Imediat după fluierul de final, prezent într-un studio tv, Cornel Dinu l-a criticat în termeni duri pe antrenorul, Claudiu Niculescu.

„Ce a făcut Niculescu astăzi nu face parte dintr-un om care judecă posibilităţile reale ale jucătorilor de care dispune. Există acest precept incontestabil că ce începi prost, se termină şi mai prost. Contează foarte mult calitatea oamenilor, Claudiu a început total neinspirat formula de joc, a început cu 4-2-3-1.

Fă-le rost de târnăcoape, sape, greble, dă-le în vestiar sau cântaţi-le sorcova. Asta e cântarea care ar trebui pusă în vestiarul lui Dinamo”, a spus Cornel Dinu.