Debut cu ghinion pentru Grozav. „Câinii” lui Niculescu nu reușesc să obțină victoria la Botoșani

Dinamo a pierdut cu 0-2 partida jucată la Botoșani în etapa cu numărul 11 din Liga. În urma acestui rezultat, echipa lui Claudiu Niculescu a căzut pe locul 12 în clasament.

vivre.ro

Botoşani i-a luat prin surprindere pe dinamovişti şi a deschis repede scorul. Aceeaşi tactică a fost încercată şi în repriza a doua, dar de data aceasta alb-roșii au fost pregătiţi. „Câinii” au încercat poarta de mai multe ori, dar fără să aibă vreo ocazie foarte mare, chiar şi după ce pe teren a intrat ultimul transfer al lui Dinamo, Gicu Grozav. Atacantul a intrat în minutul 58 în teren, în locul lui Salomao. Cu o defensivă destul de sigură, Botoşani a dat lovitura pe contraatac, în ultimele momente ale partidei.

Astfel, Botoşani întrerupe o serie de meciuri fără victorie care începuse la sfârşitul lunii iulie şi ajunge pe locul 11 în clasament. Problemele la Dinamo continuă şi au ajuns pe locul 12.

  • Grozav a mai jucat la Dinamo în prima jumătate a anului 2015, 5 goluri în 13 meciuri disputate în Liga 1 și în Cupa Ligii.
Reclame