Cristi Borcea la Voluntari? Răspunsul lui Ioan Andone

În ultimele zile au apărut speculații în legătură cu dorinţa fostului acţionar de la Dinamo, Cristi Borcea, de a achiziţiona pachetul majoritar de acţiuni de la FC Voluntari.

vivre.ro

Recent, într-o intervenţie, managerului general al ilfovenilor, Ioan Andone a declarat că echipa va fi, în continuare, deţinută de Consiliul Local şi nu se pune problema cedării definitive, ci de atragerea sponsorilor şi investitorilor.

„În legătură cu zvonurile apărute în ultima perioadă conform cărora clubul nostru ar urma să fie cumpărat de un om de afaceri, vrem să precizăm următoarele: FC Voluntari aparţine oraşului Voluntari şi Consiliului Local şi nu se poate vinde! Mai precis, clubul nu este de vânzare!

Evident, nu excludem venirea alături de noi a oamenilor de afaceri, dar numai ca sponsori”, a declarat fostul mare jucător al lui Dinamo.

După 11 etape disputate din actualul sezon de Liga 1, FC Voluntari ocupă ultima poziţie în clasament, cu doar cinci puncte acumulate. Ilfovenii sunt singura echipă fără victorie.

Reclame