Dorin Rotariu consideră că numirea lui Niculescu este de bun augur. Ce spune despre „dubla” cu Lituania şi Serbia

Jucătorii lui Cosmin Contra nu au emoţii înaintea confruntării de joi, din Lituania. Terenul sintetic este marele avantaj pe care îl are adversara reprezentativei României din Liga Naţiunilor.

bestkids.ro

Mijlocașul lui AZ Alkmaar, Dorin Rotariu nu crede că naţionala va întâmpina probleme pentru că joacă în Lituania pe un stadion cu gazon sintentic și deplânge absenţele unor fotbalişti experimentaţi, precum Budescu şi Pitilii, dar spune că naţionala trebuie să se descurce şi fără ei.

„Ne adaptăm. Nu contează că jucăm pe sintetic în Lituania, dacă astea sunt condiţiile ne adaptăm. Ne gândim înainte toate să câştigăm primul meci, apoi când vine şi al doilea să-l câştigăm şi pe acesta. Nicio echipă nu este invincibilă. Atât timp cât ne facem treaba, cu siguranţă putem câştiga. Cu Serbia am făcut un joc foarte bun şi am demonstrat că putem să ne batem la primul loc. În retur vreau să câştigăm, victoria ne ajută cel mai mult şi la asta ne gândim.

Budescu şi Pintilii sunt jucători importanţi, cu experienţă, însă în fotbal te întâlneşti cu asemenea situaţii şi trebuie să te descurci fără astfel de jucători. Important este ca echipa să joace bine şi să câştige”, a spus „Roti”.

evomag.ro

Fost jucător la Dinamo, Rotariu a comentat şi situaţia de la fosta sa echipă, considerând că numirea lui Claudiu Niculescu pe banca tehnică a lui Dinamo este de bun augur: „Tot ce pot spune este că rezultatele vorbesc de la sine. Nu îmi place să zic că se va face treabă şi după aia să observăm că nu se face. Nici eu ca jucător nu îmi place să zic că voi da 2 goluri şi apoi să nu se întâmple. Cu siguranţă Claudiu este un antrenor bun, a demonstrat asta”, a mai spus Rotariu.

Dorin Rotariu a fost împrumutat de Club Brugge la AZ Alkmaar în această vară, după ce sezonul trecut a jucat tot sub formă de împrumut la Mouscron.

  • Dorin Rotariu a plecat în iarna lui 2017 de la Dinamo, achiziţionat de FC Bruges pentru 2,2 milioane de euro.
  • 4 selecţiia strâns Dorin la prima reprezentativă.
Reclame