Gicu Grozav, resemnat: „E rușinos, a devenit dureros”

Dinamo Bucureşti a pierdut pe terenul lui FC Botoşani, scor 0-2, în etapa a 11-a din Liga 1. A fost prima înfrângere a lui Claudiu Niculescu pe banca lui Dinamo şi totodată meciul de debut al lui Gicu Grozav (28 de ani) de la revenirea în ”Ştefan cel Mare”.

vivre.ro

Atacantul cotat la un milion de euro de Transfermarkt a intrat pe teren în minutul 58, în locul portughezului Diogo Salomao şi s-a făcut remarcat la o singură fază, când l-a întors excelent pe Oaidă în careu, dar a şutat slab cu piciorul stâng.

„Nu ştiu ce explicaţii să dăm. Poate nu am fost suficient de motivaţi. Trebuie să muncim mult mai mult, să arătăm că merităm să jucăm la Dinamo. E acum o pauză, trebuie să ne pregătim bine, să băgăm capul în pământ şi să arătăm altă faţă. Pentru că nu aşa arată Dinamo. (…) E ruşinos unde am ajuns, prea multe nici nu sunt de spus. Trebuie să muncim mai mult la antrenamente, pentru că a devenit dureros să fim atât de jos în clasament

Nu sunt la potenţialul meu maxim, am simţit oboseală. Dar nu îmi fac probleme, voi reveni în cel mai scurt timp. Sper ca această pauză să fie benefică atât pentru echipă, cât şi pentru mine, personal”, a spus Grozav la final.

În această partidă, Grozav a bifat primele minute într-un meci oficial, după ce jucase ultima dată pe 15 aprilie, pe vremea când era la Bursaspor.