Hanca dezamăgit de evoluția din partida de pe „Municipal”. Mijlocaşul a găsit vinovaţii pentru înfrângere

„Câinii” lui Claudiu Niculescu nu s-au regăsit la Botoşani şi au făcut un meci slab. Moldovenii au câştigat cu 2-0 meciul jucat pe teren propriu, din etapa a 11-a a Ligii I și este prima victorie după zece meciuri jucate în campionat.

Integralist în echipa lui Niculescu de pe „Municipal”, Sergiu Hanca s-a arătat profund dezamăgit de evoluția din această seară și totodată, de poziția din clasament.

„Ne aflăm într-o criză, se pare că nu reuşim să câştigăm, să strângem puncte. Vorbim de patru etape că trebuie să strângem puncte, dar am reuşit doar un punct, cu Sepsi. Noi am dus echipa aici, noi trebuie să o scoatem din criză. Nu asta e valoarea noastră, trebuie să ne sacrificăm pentru a ieşi din această pasă proastă.

La golul doi al lor a fost fault, dar nu mai contează. Felicitări lor, au câştigat. E trist, e dezamăgitor ce se întâmplă la Dinamo. Pot toţi să ne zică orice, la cum am ajuns”, a declarat Hanca.

Dinamo are un singur punct obţinut în ultimele cinci etape şi nu a marcat deloc în ultimele trei. Astfel, echipa antrenată de Claudiu Niculescu a ajuns pe locul 12.

Reclame