Mutu s-ar întoarce la Dinamo. În ce condiții ar reveni „Briliantul”

Adrian Mutu a vorbit pentru fanatik.ro despre criza prin care trece Dinamo Bucureşti, fosta sa echipă. Mutu spune că s-ar întoarce în ţară şi ar antrena în Ştefan cel Mare dacă echipa ar fi preluată de Cristi Borcea.

„Am urmărit ce se întâmplă în ţară. Din păcate, Dinamo a ajuns într-o zonă periculoasă. Nu cred că a mai fost atât de jos în istoria clubului. Locul 12 nu este ceea ce merită Dinamo. Pe de altă parte, cred că lotul este peste locul din clasament. Nu e vorba doar de valoarea jucătorilor, cred că este, mai degrabă, un blocaj psihic! Claudiu Niculescu are nevoie de timp.

evomag.ro

Poate că m-am grăbit când am preluat echipa, dar, dacă te gândeşti că sunt ultimul antrenor care a avut o victorie cu cei de la Voluntari, poţi spune că am reuşit un miracol că ne-am salvat.
Depinde cum vrei să priveşti lucrurile. Acum, sunt aici la Al Wahda şi experienţa mă va ajuta pe viitor. Tinerii jucători învaţă de la mine, eu învăţ de la ei! Am contract până în vara viitoare şi vreau să îl duc la capăt. Apoi, orice este posibil!”, A spus „Briliantul”, pentru sursa mai sus citată.

Întrebat dacă ar reveni ca antrenor al lui Dinamo, mai ales că se vorbeşte că familia Borcea vrea să preia clubul de la Ionuţ Negoiţă, fostul fotbalist de la Chelsea şi Juventus a fost extrem de direct: “Da, aş lucra cu Cristi Borcea la Dinamo! Pentru el aş veni cu cel mai mare drag!“, a afirmat Mutu.