Prima reacție a conducerii, după eşecul de la Botoșani

Dinamo a pierdut încă un meci în deplasare, pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 2-0, şi a coborât pe loc de baraj, locul 12, la şase puncte de ultima clasată, FC Voluntari.

Preşedintele clubului Dinamo, Alexandru David spune că Niculescu şi jucătorii săi au parte de încredere, atâta timp cât vor exista şanse matematice ca echipa să ajungă pe loc de play-off.

„Nu e niciun haos la Dinamo, nu există nici epurări, că nu suntem în vreo închisoare! Jucătorii nu vor fi daţi afară. Există încredere între noi, iar Dinamo are lot de primele 6. Cât timp va exista încredere că putem ajunge în play-off, vom lupta pentru acest lucru.

Suntem doar într-o pasă proastă. Vom trece peste ea, suntem siguri cu toţii. Avem lot de play-off, trebuie să se vadă valoarea echipei! Programul echipei e făcut din timp, clar, de la început a fost stabilit să se meargă cu avionul şi să se revină cu autocarul de la Botoşani. E de muncă, e clar, fiindcă Dinamo nu are cum să fie vreodată pe locul 12. Dar e numai o pasă proastă.

Nu ne trimiteţi la morgă, că nu e cazul. Dinamo va reveni mai puternică după această pauză. Echipa trebuie să-şi recapete încrederea în propriile forţe”, a declarat Alexandru David.

Pentru Dinamo urmează meciul de pe teren propriu, împotriva nou-promovatei Dunărea Călăraşi, echipă pregătită de un alt fost dinamovist, Dan Alexa. Dunărea are trei puncte în faţa lui Dinamo şi ocupă locul opt în Liga 1 Betano.

Reclame