Conflictul dintre Nistor și Bratu nu s-a încheiat: „Este un jucător foarte irascibil”

Florin Bratu (38 de ani) s-a despărţit de Dinamo pe 23 septembrie, după câteva meciuri mai puţin reuşite ale „câinilor” şi după un conflict cu mijlocaşul Dan Nistor, deşi semnase cu o lună în urmă prelungirea contractului, până în 2020.

evomag.ro

Cu toate acestea, tânărul antrenor vorbeşte frumos despre calităţile de fostbalist ale mijlocaşului și a dezvăluit care este cel mai mare defect al lui Nistor. Un dezavantaj de pe urma căruia nu suferă doar jucătorul, ci întreaga echipă.

„L-am susținut pe Dan Nistor, am avut mare încredere în el. Tot jocul meu se învârtea în jurul lui, e și normal. Dar, din păcate, atunci când el nu este liniștit, concentrat la antrenamente, se strică totul. El este un jucător foarte irascibil”, a explicat Bratu.

Florin Bratu fusese numit în februarie 2018 la conducerea tehnică a echipei din „Ştefan cel Mare” şi a avut rezultate bune în play-out-ul sezonului trecut – 11 victorii, o remiză şi două înfrângeri. Bilanţul din acest campionat: 3 victorii, o remiză şi 5 înfrângeri.

Bratu spune că nu regretă ieșirea avută la adresa lui Nistor, după meciul de la Iași: „Nu regret absolut deloc, îmi asum, e exact ce am gândit după meci, dar şi înainte. S-au întâmplat nişte lucruri care au destabilizat echipa, aşa am simţit, aşa am făcut şi nu îmi pare rău.”

Reclame