Alexandru David, acuzații la adresa lui Ionel Dănciulescu: „Dănciulescu nu a făcut o echipă bună”

Președintele lui Dinamo, Alexandru David, iese la atac după ce Ionel Dănciulescu a plecat din Ștefan cel Mare și a ales să se alăture lui Ciprian Marica la Faru Constanţa.

vivre.ro

David a vorbit în această dimineață despre situația de la Dinamo și a discutat și despre Ionel Dănciulescu, cel care s-a plâns că nu are putere de decizie la Dinamo.

Dacă în trecut povestea despre cum l-ar fi implorat pe Danciu să rămână în continuare, acum, David îl critică pe Dănciulescu pentru că nu şi-ar fi făcut treaba de director ci se ocupa de atribuţiile de manager, cum făcea înainte să fie promovat.

„După 5 ani şi-a dat seama că nu e ascultat. Dar poate că el nu şi-a asumat, el vrea să fie manager. Domne, director general presupune ca pe lângă atribuţiile vechi să ai şi unele noi. El a fost de acord declarativ şi apoi s-a întors la ce făcea înainte, să stea lângă echipă. A stat foarte mulţi ani pe acel post, dar există momente în care se produc şi schimbări.

evomag.ro

Adi Mutu a fost directorul înainte, deşi nu avea un CV care să îl recomante pentru funcţia asta, dar a făcut echipă bună cu Contra. Dănciulescu nu a făcut o echipă bună cu Florin Bratu şi nici cu Vasile Miriuţă. Eu nu am fost de acord cu aducerea unui antrenor, dar nu vreau să spun. Domnul Rednic a confundat ambalajul cu produsul. Am fost de acord, de ce să mint? În primă fază am fost de acord cu aducerea lui Miriuţă

Nu am discutat cu Claudiu despre acest lucru. Dănciulescu nu a fost dat afară, a plecat de la Dinamo pentru că aşa a dorit. Decizia lui a fost mai mult decât fermă. Pot să vă spun de orele întregi în care am încercat să-l conving să se întoarcă şi să renunţe la decizie, Are nevoie de odihnă. Uşa la Dinamo nu este încuiată, el a închis-o şi a plecat. Am discutat cu el ore întregi”, a spus David pentru gsp.ro.

Reclame