Dinamo câștigă în campionat și se pregătește de duelul cu Wisla Plock: „Vrem să câştigăm toate meciurile de acasă”

Campioana Dinamo București a obținut marți seara cea de-a patra victorie din campionat, în fața nou-promovatei CSM Bacău, scor 36-28, în etapa a şasea a Ligii Naţionale.

evomag.ro

Băcăuanii au făcut o primă repriză bună până în minutul 23, după care dinamoviștii au înscris de 7 ori consecutiv și au intrat la pauză cu un avans de 11 goluri, 20-9. Oaspeții, la care a debutat cu succes tânărul inter dreapta Eduard Iordachi (18 ani) s-au trezit din pumni după pauză și au izbutit să se apropie la 4 goluri în minutul 42, 19-23, însă experiența dinamoviștilor și-a spus cuvântul pe final. Bacăul suferă a cincea înfrângere consecutivă, dar rămâne cu consolarea unei reprize câștigate pe terenul campioanei.

Victorie obţinută de „dulăii” în campionat este cu atât mai importantă, cu cât duminică vor întâlni liderul Grupei D a Ligii Campionilor, Wisla Plock. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, şase, şi se află în luptă pentru primul loc al grupei. Supercampionii au înregistrat trei victorii şi un eşec, dar duminică poate profita de moralul scăzut al polonezilor, care au pierdut suprinzător etapa trecută, în faţa spaniolilor de la Ademar Leon.

vivre.ro

„Jucăm acasă, putem să sperăm. După cum am văzut, sunt o echipă de bătut, dar, până la ora meciului, mai avem multe de pus la punct. Noi nu ne gândim la şefia grupei, noi vrem să câştigăm toate meciurile de acasă. Ştim foarte bine că sunt puternici, sunt foarte disciplinaţi tactic, dar nici noi nu cred că suntem mai prejos. Am demonstrat în nenumărate rânduri că putem ţine pasul cu echipele mari”, a declarat Dan Savenco.