Florin Prunea la Dinamo? Reacția fostului portar: “Am vorbit cu Ionuţ Negoiţă!”

Situaţia de la Dinamo nu este una foarte bună, toate acestea după ce echipa pregătită de Claudiu Niculescu a pierdut la Botoșani, 0-2. A fost a șasea înfrângere suferită de „câini” în 11 etape disputate până acum în Liga 1, iar patronul Ionuț Negoiță vrea să facă mutări radicale.

vivre.ro

Florin Prunea a fost contactat de Ionuţ Negoiţă pentru a reveni în Liga 1, la Dinamo, însă l-a refuzat. După cinci ani în care a condus Poli Iaşi, fostul portar a spus că pentru moment e mulţumit cu postul de observator de joc pe care l-a primit de la UEFA.

„Am vorbit cu Ionuţ Negoiţă acum zece zile, e o persoană cu care discut și pe care o respect. El vrea binele lui Dinamo, nu vrea răul. Deocamdată mi-e bine. E bine și pe la Torino, că am fost observator la Juventus cu Young Boys, e bine şi pe afară”, a spus Florin Prunea.

Prunea a mai fost dorit de Dinamo și în martie 2013, dar și în vara trecută, când a părăsit conducerea celor de la Poli Iași după cinci ani și jumătate.

După pauză competiţională de două săptămâni, Dinamo va primi vizita nou-promovatei Dunărea Călăraşi, după care o aşteaptă două deplasări în Ilfov, la Chiajna şi Voluntari. După meciul cu Concordia va avea loc şi partida de Cupă cu Miercurea Ciuc.

  • Fostul portar a făcut primii paşi în fotbal la Dinamo. A jucat 186 de partide pentru echipa mare a „câinilor”, în mai multe rânduri: 1985-1988, 1992-1998 și 1999-2000.
  • Prunea a fost și conducător în „Ștefan cel Mare”, el ocupând funcția de manager sportiv în 2010.
  • Ca jucător, a câștigat trei trofee cu Dinamo: titlul de campion în 2002 și Cupa României în 1986 și 2001. Are 40 de selecţii la echipa naţională a României şi 14 prezenţe în cupele europene. În cariera sa a mai jucat la Craiova, „U” Cluj, Astra Ploieşti, FCM Bacău, FCBraşov, FC Naţional, Erzurumuspor, Litex Lovech şi Skoda Xanthi.