Danuţ Lupu, supărat pe toată lumea, pentru situația de la echipă: „De ce nu l-a dat afară pe Nistor?”

Dănuț Lupu, fostul mare jucător al lui Dinamo a comentat situaţia de la echipa din Ştefan cel Mare. Lupu a criticat dur conducerea clubului și îi consideră responsabili pentru faptul că Dinamo a ajuns pe locul 12 în Liga 1, având cea mai slabă apărare cu 19 goluri primite, după 11 etape.

vivre.ro

„Conducerea care l-a adus pe Bratu l-a dat afară pe Bratu. A acceptat ce s-a întâmplat cu Nistor. De ce nu l-a dat afară pe Nistor? Dacă Becali dădea 200.000 de euro pe Nistor, Dinamo îl vindea. Nu a fost nicio ofertă, să fim serioşi”, a spus fostul mijlocaş.

Fostul jucător al lui Dinamo nu l-a iertat nici pe Florin Bratu, spunând că este vinovat pentru rezultatele negative din timpul mandatului său.

”Dinamo trece printr-o pasă grea şi urâtă. Nu cred că jucătorii sunt principalii vinovaţi. Cei din conducere, inclusiv Claudiu, au partea lor de vină. Florin Bratu a făcut azi o declaraţie ca ”el nu e vinovat”. Pai cum nu eşti? Ai condus echipa până acum? Ai şi tu o parte din vină! Pentru că nu a ştiut în primul rând să gestioneze conflictul cu Nistor. Bratu a reuşit pe undeva când a venit la Dinamo. Dar nu a reuşit să ţină atmosfera la fel. A fost de acord cu plecarea lui Mahlangu spre exemplu, a greşit”, a declarat Dănuţ Lupu.

Lupu a lansat apoi un atac la adresa lui Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo.

„Dacă a ajuns unul care plimba ceștile de cafea să numească tot la Dinamo, să pună antrenori, să schimbe tot, înseammnă că Dinamo își merită soarta. Eu aș da vina pe Negoiță până anul trecut. Anul ăsta a zis că nu îl mai interesează. Le-a zis să se descurce cum vor. El a vândut acţiunile, nu? Deci nu mai e patron. Dacă domnul mare director Bălănescu face cărțile acolo, e clar.

evomag.ro

Eu nu am nimic cu jucătorii. Ei trebuie să înţeleagă asta. Dacă vom compara primul 11 al lui Dinamo cu cel al lui FC Botoşani, cred că vom realiza că Dinamo e superioară. Dar asta nu se vede”, a mai declarat Lupu.

Fostul internaţional român speră totuşi ca Dinamo să prindă play-off-ul. Dar spune că Bratu era o soluţie mai bună decât Niculescu pentru tinerii fotbalişti dinamovişti: ”Am spus-o şi o repet: pentru conflictul cu Nistor, Bratu a ajuns în situaţia de a fi demis. Jucătorii tineri de la Dinamo aveau mai mare nevoei de Bratu decât de Niculescu. Aducerea lui Grozav contează. Sper să prindă play-off-ul”, a încheiat Lupu.