Reacţia lui Ionel Dănciulescu după atacurile lui David

Alexandru David, preşedintele lui Dinamo l-a atacat pe Ionel Dănciulescu, fostul director general al clubului din Ştefan cel Mare. David afirmând că acesta nu a reuşit să se ridice la înălţimea postului de director.

Mai mult, președintele clubului a făcut şi o comparaţie între Dănciulescu și Adrian Mutu, despre care spune că a făcut o echipă foarte bună alături de Cosmin Contra şi modul în care Ionel Dănciulescu a relaţionat cu Vasile Miriuţă şi Florin Bratu.

Ionel Dănciulescu a evitat să îi ofere o replică lui Alexandru David, spunând doar: “Să decidă lumea cine are dreptate, eu am alt proiect acum. Baftă multă şi sănătate la toată lumea”, a spus Dănciulescu pentru fanatik.ro.

„După 5 ani şi-a dat seama că nu e ascultat. Dar poate că el nu şi-a asumat, el vrea să fie manager. Domne, director general presupune ca pe lângă atribuţiile vechi să ai şi unele noi. El a fost de acord declarativ şi apoi s-a întors la ce făcea înainte, să stea lângă echipă. A stat foarte mulţi ani pe acel post, dar există momente în care se produc şi schimbări. Adi Mutu a fost directorul înainte, deşi nu avea un CV care să îl recomante pentru funcţia asta, dar a făcut echipă bună cu Contra. Dănciulescu nu a făcut o echipă bună cu Florin Bratu şi nici cu Vasile Miriuţă”, a spus David în această dimineaţă.

Reclame