VIDEO | Noi detalii despre refuzul lui Prunea de a reveni la Dinamo

După cinci ani în care a condus Poli Iaşi, Florin Prunea a fost contactat de Ionuţ Negoiţă pentru a reveni în Liga 1, la Dinamo, însă l-a refuzat. Fostul portar a spus că pentru moment e mulţumit cu postul de observator de joc pe care îl are la UEFA.

Florin Prunea, fostul portar din Ştefan cel Mare, e omul pe care Ionuţ Negoiţă îl sună când are neovie de un sfat. A spus-o chiar membrul „Generaţiei de Aur”, într-o intervenţie la ProSport LIVE. Prunea, spune că Negoiţă l-a chemat să pună umărul la renaşterea lui Dinamo, dar acesta a refuzat politicos.

Florin Prunea: „Tot timpul vorbesc cu domnul Negoiţă, avem o relaţie normală, de amiciţie, îl respect. Ne mai consultăm. Am avut oferte tot timpul de la Dinamo, dar deocamdată am alte priorităţi. Am fost în discuţii cu alte 3-4 echipe. Mi se pare că a venit momentul pentru cei care se ocupă de echipă să străngă echipa. Presiunea e una foarte mare, jucătorii sunt criticaţi peste tot. Trebuie să facă ceva pentru a ieşi din această situaţie. Poţi ieşi doar cu muncă, umilinţă şi comunicare.

Atât se poate în momentul de faţă la Dinamo, şi-au asumat. Sigur, o echipă de nivelul lui Dinamo ar trebui să arată altfel, dar nu te poţi ţine după ce Gigi Becali, n-ai nicio şansă. Nu cred că Ionuţ Negoiţă va renunţa Dinamo.”

Prunea a mai fost dorit de Dinamo și în martie 2013, dar și în vara trecută, când a părăsit conducerea celor de la Poli Iași după cinci ani și jumătate.

După pauză competiţională de două săptămâni, Dinamo va primi vizita nou-promovatei Dunărea Călăraşi, după care o aşteaptă două deplasări în Ilfov, la Chiajna şi Voluntari. După meciul cu Concordia va avea loc şi partida de Cupă cu Miercurea Ciuc.

Reclame