Sar scântei la Dinamo! O legendă a clubului ”l-a mitraliat” pe Bratu

Dinamo are cel mai slab început de sezon din ultimii ani. Bucureştenii au ajuns pe locul 12 în Liga 1, iar acum încep să iasă la iveală probleme din interior. După ce Florin Bratu a făcut câteva dezvăluiri referitoare la problemele cu bugetul și că din această cauză nu a putut să-i aducă pe Fabbrini sau Ongenda, Cornel Dinu i-a dat replica.

vivre.ro

Cornel Dinu, unul dintre simbolurile clubului Dinamo, l-a criticat dur pe Florin Bratu, pe care îl vede principalul vinovat pentru dezastrul în care a ajuns Dinamo după 11 etape disputate în Liga 1.

„Mister” a ţinut să-i transmită un mesaj lui Florin Bratu, care a spus că în acest moment nu mai este responsabil pentru situaţia de la Dinamo, pentru că a părăsit echipa.

„Dinamo are nevoie de o încredere pentru siguranța play-out-ului. Este foarte interesant, în ciuda faptului că nivelul de joc a scăzut mult, că jocurile sunt foarte echilibrate și este greu să distingi cine este pe primul loc și cine este pe ultimul loc.

Nu m-a surprins prestația de la Botoșani. Majoritatea comentează și atât, deși avem nevoie de verdicte foarte clare. Foarte mulți nu vor să dea acestre verdicte din nepricepere sau din lașitate. Ca și în medicină, dacă nu ai diagnosticul și cine să-l pună nu poți să îndrepți acest fenomen numit fotbal.

L-am văzut pe marele Bratu, care a spus că nu simte niciun fel de răspundere față de ceea ce se întâmplă la Dinamo. Mi se pare o sfidare mai mult decât periculoasă pentru viitorul acestui fost jucător, pentru că tot ce se întâmplă la Dinamo este din cauza deciziilor luate de Bratu. Niculescu are o echipă moștenită…

Ca să explici că n-ai vrut să-l iei pe Frabrinni, pentru ca trebuia să-l scoți pe Salomao sau pe Pesic, este din nou o sfidare, care compromite capacitatea de cunoaștere în ceea ce presupune meseria de antrenor.

David a spus că există un buget de 80 de mii pentru salariile lunare, dar că s-a ajung la 135 de mii, dar nu trebuia dat afară nimeni. Sunt convins că David poate fi un bun conducător de echipă, dacă este lăsat să-și facă treaba.

evomag.ro

Așa cum s-au găsit bani peste plafonul respectiv, că Negoiță a făcut niște eforturi pentru a lua niște jucători, domnul Bratu trebuia să se gândească că adus jucători, gen Axente sau Popovici, în momentul în care avea și altă opțiune. Dar lașitatea studioului sau lipsa de competență a adus tăcere. Lumea trebuie să înțeleagă, nu să fim într-o ceață totală. L-a adus pe Cooper, care are legătură doar cu celebrul test, sau Gomelt, sau gluma asta de jucător, Subotic, pe care nu l-am făcut terorist, ci terorizează fotbalul prin ceea ce face. Când l-am văzut pe Fabrinni, la Botoșani, am spus că este jucător soluție, foarte bun pentru campionatul nostru.

E clar că trebuie să ai un talent deosebit pentru a găsi jucătorii cei mai buni, asta este drama la Dinamo și nu numai”, a declarat Cornel Dinu.

Florin Bratu fusese numit în februarie 2018 la conducerea tehnică a echipei din Ştefan cel Mare şi a avut rezultate bune în play-out-ul sezonului trecut – 11 victorii, o remiză şi două înfrângeri. Bilanţul din acest campionat: 3 victorii, o remiză şi 5 înfrângeri.

Reclame