Ultimele detalii despre revenirea lui Florin Prunea la Dinamo: „Le punem pe hârtie și dăm drumul la treabă”

Florin Prunea (50 de ani) a recunoscut că a purtat joi o nouă rundă de negocieri cu oficialii lui Dinamo și anunță că este foarte aproape să semneze o înțelegere cu roș-albii pentru funcția de director general.

evomag.ro

Fostul portar al lui Dinamo și al echipei naționale a României este pregătit să implementeze mai multe schimbări la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

„Am negociat și azi cu cei de la Dinamo, nu suntem departe. Nu e vorba de detalii financiare, acolo lucrurile sunt clare. Sunt mici lucruri de pus la punct. Trebuie doar să le punem pe hârtie și să dăm drumul la treabă. Nu e importantă funcția, e importantă fișa postului. Asta am negociat. Sper ca lucrurile să se finalizeze în cel mai scurt timp.

Cred că aș putea face lucruri bune la Dinamo. Am luat toate informațiile de acolo, știu care sunt problemele. E clar că sunt probleme, dar am încredere că pot fi rezolvate în cel mai scurt timp. Timpul e destul de scrut transferuri nu poți să faci, că nu e fereastra. E foarte importantă și această perioadă de două săptămâni și lucrurile se pot regla, să vedem”, a spus Prunea.

Florin Prunea a declarat că Dinamo are un buget de salarii impresionant, existând toate condițiile pentru a face performanță.

vivre.ro

„La Dinamo nu sunt și nu vor fi probleme din punct de vedere financiar atât timp cât îți faci treaba. Am rămas foarte surprins, nu știu dacă Dinamo a avut un buget de salarii atât de mare în ulitmii ani. Eu am încredere în lotul actual, dar până la iarnă ar trebui făcută o evaluare corectă și cine merită, să rămână. Rezultatele sunt cele care îți dau liniște. Jucătorii și antrenorii sunt bulversați și preocupați. Trebuie lăsați în pace să-și facă treaba pe teren”, a mai declarat Florin Prunea.

Dinamo este în criză și ocupă penultimul loc în Liga 1, după 11 etape. În plus, Ionel Dănciulescu a plecat de la echipă, nemulțumit de influența scăzută pe care o avea în cadrul clubului.

  • Prunea a mai fost dorit de Dinamo și în martie 2013, dar și în vara trecută, când a părăsit conducerea celor de la Poli Iași după cinci ani și jumătate.
  • Fostul portar a făcut primii paşi în fotbal chiar la Dinamo. A jucat 186 de partide pentru echipa mare a „câinilor”, în mai multe rânduri: 1985-1988, 1992-1998 și 1999-2000.
  • Prunea a fost și conducător în „Ștefan cel Mare”, el ocupând funcția de manager sportiv în 2010.
Reclame