Răspunsul diplomatic al lui Bratu, după criticile lui Cornel Dinu: „Domnul Dinu e un dinamovist adevărat”

Dinamo are cel mai slab început de sezon din ultimii ani. „Câinii” au ajuns pe locul 12 în Liga 1, iar tensiunile din jurul clubului sunt mari. Toată lumea se ceartă cu toată lumea!

evomag.ro

Cornel Dinu a analizat situația critică de la Dinamo și l-a atacat din nou pe fostul tehnician al echipei, Florin Bratu, cel cu care a avut și în trecut schimburi dure de replici. Mister îl vede pe Bratu principalul vinovat pentru dezastrul în care a ajuns Dinamo după 11 etape disputate în Liga 1.

Răspunsul fostului antrenor al lui Dinamo, Florin Bratu (38 de ani), nu a întârziat.

„Îl văd foarte înverșunat pe domnul Dinu și nu înțeleg de ce asupra mea. Când eram jucător dânsul mă aprecia foarte mult. Nu știu, acum de când am devenit antrenor văd o ură din partea lui. Nu văd nimic constructiv. Nu m-a jignit doar pe mine, ci și pe antrenorii care au fost înaintea mea. Chiar am fost la ziua dânsului de naștere, ne-am îmbrățișat.

Haideți să recunoaștem că Florin Bratu a făcut și lucruri foarte bune la Dinamo, am adus echipa la un nivel bun, am promovat jucători tineri pe care se pot lua bani frumoși. Îl respect pe domnul Dinu. Cred că provenim din generații diferite, cu idei diferite. De ce să mai fiu responsabil pentru ce se întâmplă la Dinamo? Eu am plătit cu postul meu.

Gândește-te că și eu am moștenit o echipă de la Vasile Miriuță. Dar am vorbit eu vreodată urât despre Miriuță? Nu! E foarte multă răutate și nu înțeleg de ce. Domnul Dinu e un dinamovist adevărat, mă așteptam să vină cu soluții, să ne ajutăm mai mult între noi. Am impresia că se hrănește cu problemele de la Dinamo”, a declarat Bratu.

Bratu, a vorbit și despre motivele pentru care i-a refuzat în vară pe Hervin Ongenda și Diego Fabbrini, ajunși între timp la FC Botoșani.

„Cu tot respectul pentru Fabbrini și Ongenda era foarte greu să ajungă în perioada aia la Dinamo. Ei erau atât de buni încât nu i-a luat nimeni și au ajuns la Botoșani. Uitați-vă la cifrele lui Ongenda. Fabbrini abia acum a început și el să joace. Nu aveam certitudinea că cei doi puteau fi titulari la Dinamo dacă-i luam”, a mai spus Florin Bratu.

Florin Bratu s-a despărţit de Dinamo pe 23 septembrie, după câteva meciuri mai puţin reuşite ale „câinilor” şi după un conflict cu mijlocaşul Dan Nistor, deşi semnase cu o lună în urmă prelungirea contractului, până în 2020.