Bomba de la miezul noptii! Mircea Rednic s-a întors la Dinamo

Rednic și-a încheiat conturile cu Al Faisaly și a negociat în ultimele zile cu Negoiţă. Conform unor informații de ultimă oră, părțile s-ar fi înțeles. În acest moment se discută doar detalii minore legate de atribuțiile exacte pe care Rednic le va avea, susțin surse apropiate de club.

vivre.ro

Decizia de a se întoarce la Dinamo este cu atât mai surprinzătoare, în condiţiile în care Rednic nu s-a despărţit de club în cele mai bune condiţii, iar acum câteva zile îl critica dur pe patronul Ionuţ Negoiţă.

„S-au făcut greşeli. Şi se fac în continuare greşeli. Dacă el s-a zgârcit la 2.000 de euro! În perioada cât am fost eu acolo, se simţea patron! Nu-l înjura nimeni, toată lumea îl lăuda, venea fără frică la stadion.

Tot ce a câştigat Negoiţă cu mine a cheltuit în anii ăştia doi, care au urmat. Câţi antrenori a schimbat şi ce salarii a dat. Cu mine erau salariile până în 5-6.000 de euro. Şi se simţea şi el patron. Era aplaudat, venea cu copiii la meci. Acum, săracul, vede meciurile la televizor, în birou la el, în hotel. Sper că nu cu Andone, că atunci, în perioada aia, vedea meciurile cu Andone. Adică era pregătită mişcarea. Mă rog, asta e, eu n-am nimic să-mi reproşez!”, a spus Rednic.

evomag.ro

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Niculescu, numit doar de 20 de zile pe banca lui Dinamo. Conform gsp.ro, Rednic ar vrea să îl păstreze în staff, însă rămâne de văzut dacă fostul atacant al “câinilor” va accepta.

  • Rednic a lucrat ultima dată pentru Dinamo în sezonul 2015-2016, înainte să treacă la Mouscron, în Belgia.
  • Mircea Rednic, 56 de ani, a câștigat în România doua titluri și o Cupă. Cu Dinamo are un campionat, în 2007.
Reclame