Cornel Dinu, declaraţie spumoasă după egalul naționalei cu Serbia

Presedintele consiliului de administratie de la Dinamo Nicolae Badea si Cornel Dinu, au participat la semnarea parteneriatului de imagine, in baza caruia dealerul de automobile Porsche Bucuresti Nord va pune la dispozitia echipei dinamoviste sapte masini.

Reprezentativa României a remizat, duminică, pe Arena Naţională, 0-0, cu selecţionata Serbiei, într-un meci din grupa 4 a seriei C a Ligii Naţiunilor, în care a jucat o repriză în inferioritate numerică şi oaspeţii au ratat un penalty.

Cornel Dinu (70 de ani) a oferit declaraţia serii după prestaţia tricolorilor din meciul de pe Arena Națională.

„Nu prea m-am uitat la meci, a fost mai interesant să vorbesc cu câinele meu. Parafrazându-l pe Kusturica: `În Balcani, acest butoi de pulbere, trecutul este groaznic, prezentul este înfiorător și bine că viitorul nu există`. Să lăsăm trecutul, că am avut totuși niște performanțe. Sârbii au avut vreo 3 jucători care nu au jucat. Kolarov, Matic, Ljaic. Am avut și noi niște absențe, dar noi avem în general absențe. E foarte greu de ieșit de sub blestemul perioade petrecute cu Daum.

Jocul nostru în repriza secundă a semănat mai mult cu bătutul halviței, iar sârbii au presat degeaba. Îl au într-adevăr pe Mitrovic, care e destul de certat cu tehnica la rândului lui. Mai degrabă Contra ar fi folosit niște jucători tineri. Mai bine ar fi jucat cu Nedelcearu decât cu Tamaș, care a fost un jucător bun, dar depinde cum îl interpretezi”, a spus „Procurorul”.

Reclame