Dezvăluire incendiară făcută de Dănciulescu. De ce a fost acuzat fostul director general al clubului

Ionel Dănciulescu, 41 de ani, a plecat de la Dinamo, la sfârșitul lunii septembrie, din cauza relației proaste cu șefii clubului alb-roșu.

„Corbu” a povestit unul dintre episoadele care l-au făcut să plece din Ştefan cel Mare. Dănciulescu a fost suspectat de Ionuț Negoiță că ar fi oferit presei informații din interiorul clubului. Din acest motiv, patronul clubului a dat ordin ca toate telefoanele angajaților să fie controlate.

evomag.ro

„M-a durut foarte tare că în multe momente mă duceam la emisiuni și nu știam anumite lucruri, nu știam ce să spun. Poate David se va supăra pe mine, dar trebuie să spun lucrul acesta. Poate că cei de la Dinamo credeau că dacă lucrez la Digi dau informații acolo. Eu aveam de multe ori discuții cu cei de la Digi care-mi spuneau că apar știri doar în Gazetă și la ei nu apar. Dar după ce s-au controlat telefoanele s-a depistat că altcineva dădea informații presei.

Nu mi-au controlat doar mie telefonul. Eu când am avut oferta de la Digi primul lucru l-am sunat pe domnul Negoiță. În anumite situații câștigam mai mult din televiziune decât la Dinamo”, a declarat fostul director general al lui Dinamo, luni dimineață, la Gsp Live.

Reclame