OFICIAL | Mircea Rednic la Dinamo

Mircea Rednic s-a înţeles cu Ionuţ Negoiţă pentru a reveni la Dinamo, iar în această dimineață, “Puriul” a semnat un contract valabil doi ani cu Dinamo şi are ca obiectiv să claseze echipa pe un loc de play-off la finalul sezonului regulat.

evomag.ro

Numirea lui Mircea Rednic în funcția de antrenor principal al echipei din Ștefan cel Mare, a fost anunțată de conducerea clubului prin intermediul site-ului oficial http://www.fcdinamo.ro. Noul antrenor principal al Dinamo București va fi prezentat oficial într-o conferință de presă programată astăzi, la ora 15:00, în cantonamentul de la Săftica.

Mircea Rednic şi-a ales echipa alături de care va lucra la Dinamo Bucureşti. Iulian Mihăescu o să fie antrenorul secund, Cătălin Grigore se va ocupa de portarii din Ştefan cel Mare, iar Paolo Potocnik o să fie preparatorul fizic.

teamdeals.ro

Ca jucător, Mircea Rednic a evoluat aproape opt sezoane consecutive la Dinamo, din vara anului 1983 până în iarna anului 1990, a câștigat campionatul (1983-1984, 1989-1990), Cupa României (1984, 1986, 1990) și a participat la cele mai importante performanțe în Europa: semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1984) și semifinalele Cupei Cupelor (1990).

Cu Mircea Rednic la conducerea tehnică a echipei, Dinamo a câștigat ultimul titlu de campioană din istoria clubului, în sezonul 2006-2007, fiind la un pas de calificarea în grupele Ligii Campionilor.

  • Rednic este al treilea antrenor al lui Dinamo în acest sezon după Florin Bratu şi Claudiu Niculescu.
Reclame