Cristi Borcea s-a răzgândit! Fostul acţionar îşi anunţă revenirea în Ștefan cel Mare

La doar câteva zile după ce a spus răspicat că nu mai e interesat să revină în fotbal. Cristi Borcea proaspăt eliberat din închisoare, s-a răzgândit şi anunţă că ar fi dispus să se întoarcă la Dinamo, dar fără a deține însă o funcție la club.

bestkids.ro

Mai mult, fostul oficial dinamovis pune câteva condiţii. Cea mai importantă, construcţia unui nou stadion.

„În momentul în care Dinamo va avea un stadion nou, sunt sigur că aș putea să ajut la redresarea clubului, spre a reveni în elita fotbalului intern și internațional. Alături de oameni de afaceri, cinci, șase, șapte, câți s-or strânge și împreună cu Ionuț Negoiţă. Până nu va avea stadion nou, Dinamo nu va mai avea trupă competitivă. Eu am stat 20 de ani la Dinamo și am umplut vitrina de trofee, știu ce vorbesc. Echipa pierde 15-20 de puncte pe sezon din cauza relicvei de stadion. Să fiu acționar, prin Patrick, da! Dar nu să mă implic eu direct. Iar condiția obligatorie: să fie stadion nou, ca să fie o echipă competitivă”, a declarat Borcea pentru o publicație sportivă.

În cazul în care condiţiile vor fi respectate, omul de afaceri şi-a conturat lista cu oamenii din conducere.

evomag.ro

”Dacă venea sau dacă vine Florin Prunea în staff-ul administrativ, plus Bogdan Bălănescu, Dinamo ar avea cei mai buni conducători de fotbal din România. Era primul lucru pe care-l făceam, să-i am pe ei alături la Dinamo. Cu Bălănescu am lucrat, e super!, mai e şi Cristi Tănase de la Chiajna, poate-l convingeam şi pe el, şi el ar fi foarte bun la Dinamo şi-acum, îl puneam şi pe nea Cornel Dinu consilier, avem superechipă administrativă. Plus nea Tică Dănilescu, consilier şi el. Ai nevoie de oameni care au trecut prin viaţă”, a mai spus acesta.

În acelaşi timp, Cristi Borcea a dezvăluit că a avut o tentativă să preia Dinamo anul trecut, în octombrie, dar nu s-a concretizat nimic: ”Eu am fost aproape, de curând, să preiau Dinamo. În octombrie, anul trecut. Când am avut prima tentativă, prin cerere de liberare, să ies de „acolo”. Atunci voiam să iau Dinamo. Atunci, da! Am vrut clar”.

Reclame