Va mai antrena pe Dinamo? Răspunsul lui Claudiu Niculescu

Claudiu Niculescu (42 de ani) nu mai este antrenorul lui Dinamo, aspect anunţat prin intermediul unui comunicat.

evomag.ro

Fostul atacant din „Ştefan cel Mare” a petrecut doar 20 de zile în postura de antrenor al lui Dinamo şi pleacă după doar trei meciuri, o victorie în Cupa României, scor 3-1 cu Dacia Unirea Brăila, o remiză cu Sepsi, scor 0-0, şi o înfrângere, scor 2-0, cu FC Botoşani.

Niculescu n-a depășit încă momentul Dinamo și spune de ce crede că le va fi greu foștilor săi jucători să se califice în play-off chiar și cu Mircea Rednic pe bancă.

”Nea Mircea are capacitatea de a resuscita echipa, dar e greu pentru că din aceste 10 meciuri care au mai rămas până la iarnă trebuie să obțină maximum. Important este ce vor face până la iarnă, când va putea să-și aducă ce jucători va dori. Dar, știți ceva? Nu mai e treaba mea.

Eu îmi făcusem un plan să obțin 40 de puncte, care ne pot garanta intrarea în play-off. Așa că, ne doream să mai luăm minimum 30 de puncte până la vacanta de iarnă. Ce era peste, consideram a fi un bonus, pentru că mai apoi mai sunt cele cinci meciuri din februarie, care sunt accesibile pentru Dinamo.

Am vorbit cu nea Mircea ieri. În mare, discuția a decurs așa cum a relatat și dânsul. Acum stau și mă odihnesc. Nu este adevărat că revin la Voluntari, nu am vorbit cu nimeni de acolo. Poate am venit într-un moment nepotrivit și poate m-am grăbit, dar nu regret nimic. M-am dus cu sufletul deschis, din păcate nu s-a putut. Ce s-a întâmplat nu este absolut în regulă, dar asta este. Nu pot spune că nu voi mai antrena pe Dinamo, dar acum, spun nu! Poate în viitor, când „rănile” se vor cicatriza și în alte condiții, dar acum nu.

teamdeals.ro

Nea Mircea m-a sunat, știam că e plecat din București, de aceea nu l-am căutat eu. Oferta care mi-a fost făcută a fost aceea de a fi director general, așa cum era Danciu. Am refuzat, pentru că am ales să fiu antrenor de când m-am lăsat de fotbal, de 7 ani. Era o chestie în neregulă, nu mai înțelegea nimeni nimic.

Eu am fost demis după 13 antrenamente, dar acum privesc mai relaxat, mă face să zâmbesc!”, a declarat Niculescu.

În spațiul public, a apărut o speculație conform căruia, Niculescu este dorit de cei de la Universitatea Cluj. “Șepcile roșii” au în plan promovarea în Liga 1 și ardelenii i-au făcut o ofertă antrenorului Niculescu să preia echipa și să o ducă în prima divizie. Nu ar fi prima experiență pentru Niculescu la Cluj. De altfel, el și-a început cariera de antrenor la U Cluj, în sezonul 2012/2013, când în 15 partide a strâns 4 victorii, 6 egaluri și 5 înfrângeri în Liga 1. Niculescu avea să fie demis de la U în prima etapă a sezonului 2013/2014, după un 2-6 pe terenul celor de la Pandurii Târgu Jiu. De altfel, el a activat la U Cluj din postura de antrenor-jucător, iar tricoul clujenilor l-a îmbrăcat în 42 de meciuri, timp în care a înscris 18 goluri!

Reclame