Anunț oficial făcut de Alexandru David: ”Negoiță nu mai face parte din viața acestei echipe”. Cine ia deciziile la Dinamo

În cadrul conferinţei de prezentare a lui Mircea Rednic drept noul antrenor al lui Dinamo, Alexandru David, președintele lui Dinano, a făcut un anunț surprinzător, în legătură cu poziția lui Ionuț Negoiță. Oficialul din Ștefan cel Mare a specificat faptul că patronul nu mai ia deciziile importante la echipă.

evomag.ro

Deşi toate deciziile importante au părut că se iau din biroul principal de la RIN, David susţine că Negoiţă nu se mai implică în viaţa echipei atât timp cât aceasta se autofinanţează.

„Domnul Negoiță nu mai face parte din viața acestei echipe. De ce? Ne-a transmis că atâta timp cât clubul se autofinanțează, decizia dânsului e aproape spre zero. El intervine doar când îi cer sfatul, când contractăm cheltuieli către club. Din punctul ăsta de vedere clubul se autofinanțează.

Deciziile, din punctul de vedere al managementului, îmi aparțin mie și altor oameni. Am apreciat că în acest moment dificil domnul Negoiță și domnul Rednic au lăsat toate lucrurile în urmă și au pus binele clubului înaintea orgoliilor personale”, a declarat David în cadrul unei conferințe de presă.

teamdeals.ro

În lipsa lui Negoiţă, deciziile sunt luate de Alexandru David, cel care ocupă funcţia de preşedinte, şi de secretarul general Bogdan Bălănescu. După plecarea lui Ionel Dănciulescu şi refuzul lui Florin Prunea, clubul a rămas fără un manager general care să facă legătura între partea sportivă şi cea administrativă.

Negoiță a vândut doar în ultimii ani de 3,5 milioane de euro, investind practic nimic în aducerea de înlocuitori pe măsură. Concret, singurul fotbalist venit contra unei sume de bani în Ștefan cel Mare în ultimele două sezoane e Daniel Popa, pe care s-a plătit 30.000 de euro în 2017.

Reclame