Cornel Dinu salută venirea lui Rednic la Dinamo: „Inteligență și atașament față de Dinamo”

Presedintele consiliului de administratie de la Dinamo Nicolae Badea si Cornel Dinu, au participat la semnarea parteneriatului de imagine, in baza caruia dealerul de automobile Porsche Bucuresti Nord va pune la dispozitia echipei dinamoviste sapte masini.

Legendarul jucător și tehnician al lui Dinamo, Cornel Dinu, a vorbit în termeni laudativi despre numirea lui Mircea Rednic în funcția de antrenor principal la clubul Dinamo.

bestkids.ro

„Mister” spune că Dinamo a luat o decizie bună cu aducerea lui Rednic și precizează că prin inteligenţa pe care o posedă, noul tehnician va reuşi să redreseze echipa. Asta după ce formaţia din Ştefan cel Mare a început sezonul cu Florin Bratu antrenor, a continuat cu Niculescu şi pare că îl va termina cu “Puriu”, după ce acesta a semnat un anagajament pe un an de zile.

„Domnul David nu a putut să rateze această oportunitate. Rednic, astăzi a dat o pildă extrodinară de inteligență, de atașament față de Dinamo, de cultură fotbalistică.Sigur că are și umor. În general sunt foarte mulți idioți în ziua de astăzi. Țuțea spunea că fără idioți n-am putea să vedem oamenii adevărați, geniile și normalitatea. Pildele date de Rednic și modul în care a vorbit despre toți experții din fotbal și despre angajamente sunt un exemplu. A vorbit cu haz și despre echipa națională.

Trebuie să gândiți în profunzime. Rednic nu lucrează cu Negoiță, el nu se mai ocupă direct de Dinamo. Se pare că va conduce băiatul care are coaforul. Mircea e inteligent și știe să le așeze. Sper să nu ziceți că nu e dinamovist sau că nu a avut performanțe. A câștigat titlul și a ieșit dintr-o grupă europeană cu Tottenham și Bruges.

evomag.ro

E greu să faci treabă cu jucători precum Axente, Popovici sau Katiskas, care nu bun nici de sirtaki. Mai sunt 11 etape, iar Mircea nu poate decât să acopere deficiențele individuale prin realism tactic colectiv. În meciul cu Botoșani, linia lui Dinamo era frântă, cu Katsikas și Mezague. Mircea e capabil să rezolve problemele, dar nu va fi ușor”, a declarat Cornel Dinu la Digi Sport.

  • Dinamo este pe locul 12 în Liga 1 după 11 etape, cu 11 puncte (3 victorii, două egaluri, 6 înfrângeri, golaveraj 12-19). Misiunea lui Mircea Rednic este de a califica echipa în play-off.
Reclame