Rednic nu râde doar de MM Stoica, „Puriul” l-a ironizat și pe Dică

Mircea Rednic a fost prezentat la Dinamo într-o conferinţă de presă organizată la Săftica. Pe lângă declaraţiile referitoare la clauze, contract şi transferuri, antrenorul nu i-a iertat pe rivalii de la FCSB. Puriul” l-a ironizat chiar şi pe omologul său de la FCSB.

teamdeals.ro

„Cu FCSB n-am avut niciodată probleme. Într-o perioadă, Steaua chiar avea antrenor. Olăroiu era antrenor, am câștigat 4-2 la noi parcă. Eu spun că avea antrenor atunci, restul nu mă mai interesează. Nu are de ce să-mi fie frică de Steaua. Noi avem nevoie de puncte cu toată lumea. Nu stăm să ne gândim că e FCSB sau altcineva”, a declarat Mircea Rednic.

Ironia la adresa lui Nicolae Dică a venit în acelaşi context în care Mircea Rednic i-a răspuns dur lui Mihai Stoica. Directorul sportiv al FCSB a afirmat că actualul atacant al roş-albaştrilor, cu care Rednic se află în conflict, are mai multe meciuri în cupele europene decât tehnicianul „câinilor”.

„Prima oară am venit când s-au schimbat 18 jucători, 2006 – 2007. Am luat campionatul, am trecut în primăvara europeană. Cu ce echipe am fost în grupe. Cu Leverkusen, Bruges, Tottenham, Besiktas. Asta o spun pentru Luțu 2 de la Steaua, ca să o ştie.

evomag.ro

Vă daţi seama cine e că spunea că un jucător de acolo are mai multe jocuri în Europa decât de mine ca antrenor. Aici m-a deranjat că m-a comparat cu Gnohere. Am avut mai multe meciuri și am avut cu echipe adevărate. Nu mă interesează FCSB, mă interesează Călărași. Până la FCSB mai e timp”, a mai spus Rednic.

Fostul jucător de legendă a lui Dinamo, a vorbit şi de oferta primită de la Gigi Becali, intens mediatizată în ultimele zile. Rednic a mărturisit că nu s-a pus niciodată problema să meargă la rivală şi că nu a vorbit cu Becali de ani buni de o posibilă mutare.

”Eu cu Gigi am vorbit acum câţiva ani, când mi-a propus să merg la FCSB, dar am spus că nu mă duc acolo. De atunci, Becali nu mi-a mai propus asta. Am vorbit acum 3 luni cu el, dar de transferul lui Puljic, atât”, a încheiat acesta.

Reclame