VIDEO | Rednic, declaraţii tari în conferinţa de presă: „Asta o spun pentru Luțu 2, ca să știe!”

Mircea Rednic a fost prezentat oficial la Dinamo şi va sta cel puţin un an. „Puriul” a fost hotărât la conferinţa de presă şi a susţinut că vine să ajute Dinamo şi că nu va da jucători afară de la echipă fără a-i vedea înainte.

bestkids.ro

Mai mult, Rednic s-a dezlănțuit și a lansat atacuri rivalilor de FCSB, foştilor colaboratori şi chiar cei din media au fost luaţi la ţintă de noul tehnician.

„Am acceptat imediat. Prefer să fiu un antrenor fără onoare sau demnitate, dar să ajut clubul într-o situaţie grea. Am respect pentru un club care mi-a dat atâtea satisfacţii, care mi-a dat ocazia să ajung antrenor şi jucător. Dacă noi, cei care am jucat aici nu ajutăm echipa, nu spunem da, atunci cine să o facă. Am văzut multă fericire pentru cei care spuneau că vom retrograda. Asta nu se va întâmpla şi vom juca în play-off. Acesta e principalul obiectiv.

Am semnat pe un an şi după mai vedem. Nu mă vedeţi decât la conferinţe de presă. S-au scris prea multe, până nu voi fi respectat, nu ofer alte declaraţii. Venirea mea va fi privită altfel. Şi profesional şi financiar. Nu am vorbit cu Negoiţă. Nu puteţi să spuneţi că am venit pe locul 1, nu aveam vreun interes. Am acceptat contractul propus când am plecat de la Dinamo. Nu am procente de transferuri. Am venit a 4-a oară. Prima dată am venit când s-au schimbat 18 jucători, am luat campionatul şi am ajuns în grupele Cupei Uefa. Am venit cu tot sufletul.

Am venit, după, când Dinamo a fost în insolvenţă. Niciodată nu am venit când echipa a fost pe val. După ce am plecat eu, s-au băgat bani mai mulţi la echippă. Nu i-am avut pe Ray Charles şi Steve Wonder şi nu am luat titlul. Eu am venit în momente grele. Sper ca fanii să vină, chiar dacă e greu.

Prima oară am venit când s-au schimbat 18 jucători, 2006 – 2007. Am luat campionatul, am trecut în primăvara europeană. Cu ce echipe am fost în grupe. Cu Leverkusen, Bruges, Tottenham, Besiktas. Asta o spun pentru Luțu 2 de la Steaua, ca să o ştie. Vă daţi seama cine e că spunea că un jucător de acolo are mai multe jocuri în Europa decât de mine ca antrenor.

Eu îl respect pe Mihai Stoica. M-am întâlnit și ieri la meci. Am fost întrebat de chelner dacă poate să vină la masa mea și i-am zis că n-am nicio problemă. Dar n-a venit, a rămas pe terasă. Nu i-am făcut niciodată rău, dar chiar îl apreciez.

Dar m-a deranjat un lucru, pentru că el când spune ceva chiar argumentează. Aici m-a deranjat că m-a comparat cu Gnohere. Am avut mai multe meciuri și am avut cu echipe adevărate. Nu mă interesează FCSB, mă interesează Călărași. Alexa e ambițios. Până la FCSB mai e timp”, declarat Mircea Rednic.

De asemenea, actualii jucători din lot pot sta liniştiţi, întrucât Rednic nu va tăia în carne vie pentru moment. Așa cum au apărut informații în spațiul public, conform cărora venirea lui Mircea Rednic la Dinamo ar putea provoca îndepărtarea de la echipă a lui Dan Nistor şi Diogo Salomao.

evomag.ro

„Pe mine m-a deranjat că nu mi s-a apreciat munca. Sunt mulți oameni care își dau cu părerea, așa cum sunt și mulți pe la televiziuni și la emisiuni și când primesc echipe li se înmoaie specialitatea.

Asta e lumea fotbalului, asta e România. Pe Nistor nici nu-l cunosc, nici nu știu dacă am vorbit cu el și-l dau afară. Pe Salomao la fel. Nici nu mi s-a uscat cerneala pe contract și deja sunt out, căutați clauze. Asta e România”, a adăugat Rednic.

Reclame