Dat afară de Dinamo, Bratu și-a găsit echipă

Florin Bratu s-a despărțit de Dinamo, iar tehnicianul de 38 de ani va fi noul antrenor al lui Aerostar Bacău, echipă aflată pe loc retrogradabil după 12 etape jucate în Liga 2.

bestkids.ro

Mai puţin de o lună a stat Florin Bratu fără să antreneze. După ce a fost demis de Dinamo, antrenorul s-a întors la munca de jos. A ales să meargă în Liga 2, unde a preluat-o pe Aerostar Bacău, echipă aflată pe locul 17 după 12 etape disputate în campionat. „Mitralieră”, are un obiectiv clar: acela de a salva nou-promovata de la retrogradare.

„Am venit la Aerostar pentru a munci și pentru a duce echipa într-o zonă liniștită a clasamentului”, a declarat și Bratu, care a vizionat mai multe jocuri ale noii sale echipe

Bratu a antrenat de-a lungul carierei la Dinamo II, CS Tunari, România U19 și Dinamo. A petrecut 8 luni pe banca primei echipe a lui Dinamo, de unde a fost demis în septembrie ca urmare a conflictului cu Dan Nistor și a rezultatelor nesatisfăcătoare din acest sezon.

bestkids.ro

Florin Bratu va privi meciul de campionat de sâmbătă, de pe terenul „lanternei roșii” Dacia Unirea Brăila, din tribună, urmând ca el să-și înceapă efectiv munca la Aerostar luni, 22 octombrie, când va conduce primul antrenament al băcăuanilor. Primul meci al Aerostarului cu Florin Bratu pe bancă va fi weekend-ul viitor, acasă, cu Ripensia. Dupa 12 etape, băcăuanii sunt pe loc retrogradabil.

Reclame