VIDEO | Costel Orac: „Jucătorii de acum, pun mai presus banii!” Vezi cum a retrăit meciul cu Hamburg

Fosta extrema dinamovista a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live, despre victoria răsunătoare cu Hamburg, și a retrăit calificarea superbă care a rămas în istoria clubului nostru.

bestkids.ro

Totodată, fostul mare jucător a comentat situația în care se află Dinamo și consideră, că în momentul de față, la Dinamo sunt doar jucători mercenari.

„Sunt convins că majoritatea dintre jucători, la 3-0, eram convinşi că nu se mai poate întâmpla nimc în retur. Dar la meciul de la Hamburg au fost momente dificile. Au refăcut diferenţa de 3-0. Toate acele momente dificile am reuşit să le depăşim pentru că eram o echipă foarte unită, eram conştienţi că avem valoare şi că ne putem lupta de la egal la egal cu orice echipă şi datorită acestor lucruri am reuşit să ne calificăm.

Eram foarte bucuroşi. Pe de-o parte nu ne venea să credem că am reuşit lucrul acesta, nici în străinătate nu ne-am putut dezlănţui, dacă eram la Bucureşti altfel am fi petrecut. Eram în hotel. A fost mai complicat. Am reuşit să facem o petrecere între noi, unii au ieşit în oraş.

Am avut două ore la dispoziţie, s-a întâmplat o situaţie mai deosebită. Întârziasem două ore, echipa plecase cu autocarul. Am avut o primă de calificare în lei 14.000 impozabili. În comparaţie cu cei de la Hamburg, am citit în presa locală, Hamburg a avut 50.000 de mărci.

vivre.ro

La vremea respectivă în campionat nu se câştiga prea mult, dar nu banii erau primordiali. Ne plăcea să ne luptăm pentru trofee, eram admiraţi de toată lumea, pe oriunde mergeam la restaurante, ne recunoştea lumea”, a spus Costel Orac, pentru ProSport Live.

  • Azi se împlinesc exact 35 de ani de la celebrul meci Dinamo – Hamburg, 3-0. La data de 19 octombrie 1983, în turul II al Cupei Campionilor Europeni, „câinii” au întâlnit campioana en-titre a competiţiei, Hamburger SV, echipa lui Stein sau Magath. Ionel Augustin, Gigi Mulţescu şi Costel Orac au redus la tăcere trupa nemţilor şi au sărbătorit succesul în faţa a 80.000 de fani prezenţi pe fostul stadion „23 August”, actuala Arena Naţională.
Reclame