VIDEO | Claudiu Vaişcovici râde de mijlocașul lui Dinamo, dorit de FCSB

Claudiu Vaişcovici s-a arătat deranjat de atitudinea jucătorilor din meciul cu Dunărea Călăraşi, încheiat 1-1.

elefant.ro

Fostul fotbalist al lui Dinamo și actualul membru în board-ul Asociaţiei Doar Dinamo București (DDB), i-a criticat pe toţi jucători, dar mai ales pe Salomao. Vaișcovici, a declarat în cadrul emisiunii ProSport Live, că Mircea Rednic are obligaţia de a schimba majoritatea fotbaliştilor și îl atenţionează pe „Puriu” că, dacă nu vrea să aibă soarta lui Bratu şi Niculescu, trebuie să renunţe la o treime din actualul lot.

Claudiu Vaişcovici: ”Aş renunţa la 75% din jucătorii lui Dinamo. Aud mereu: ”Salomao, Salomao!” Nu e în stare să dea o jumătate de bară. Se aşteaptă prea mult de la el, că e tehnic. Dacă am ajuns să stăm în el, mamă, mamă… Bine, nici nu are cine să intre în locul lui. Îi lipseşte ceva lui Salomao. Când îi vine balonul pe dreptul e greu.”

Mircea Rednic a ajuns pe banca tehnică a lui Dinamo în urmă cu aproape două săptămâni, iar antrenorul în vârstă de 56 de ani este gata să scape de 9 jucători în pauza competiţională din iarnă. GSP a prezentat astăzi o listă a jucătorilor care au şanse mici să mai rămână la Dinamo şi din iarnă.

teamdeals.ro

Lista celor 9 fotbalişti care au intrat în colimatorul antrenorului: Jaime Penedo, Mihai Popescu, Teddy Mezague, Georgios Katsikas, Vlad Olteanu, Sergiu Popovici, Tomislav Golmelt, Danijel Subotici şi Mircea Aexente.

  • După primele 12 etape disputate în Liga 1, Dinamo este pe locul 12 în clasament, cu 12 puncte. ”Câinii roșii” se află astfel la 7 puncte distanță de locul 6, ultimul care duce în play-off.

Lasă un răspuns