Dan Nistor: „Eu unul cred în obiectivul echipei, cred şi mai sus, nu numai play-off”

Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, recunoaște că este ironizat deseori pentru locul pe care îl ocupă echipa în clasament! Cu toate acestea, e convins că Mircea Rednic va duce echipa în play-off-ul Ligii 1. Mai mult, crede că sunt capabili chiar să ocupe un loc pe podium în acest sezon.

evomag.ro

„Mircea Rednic este un antrenor foarte bun. Nu am apucat să-l cunosc destul de bine, nu am avut niciodată ocazia să lucrez cu dânsul, dar cred că va scoate Dinamo din situația actuală. La un club cum e Dinamo, dacă nu ai valoare nu ai ce să cauţi aici. Dinamo este un club mare şi a câştigat atâtea trofee. Nu putem să ne facem de râs în felul acesta. Deocamdată suntem pe un loc care nu cred că face cinste acestui club.

Tot vorbim de câteva etape că trebuie să câştigăm și nu reuşim. Sperăm ca la meciul de luni să reuşim şi să trecem peste perioada asta mai grea. Eu unul cred în obiectivul echipei, cred şi mai sus, nu numai play-off. Sunt convins că dacă vom trece de aceste două meciuri, cu Chiajna şi cu Voluntari, alta va fi faţa echipei şi altfel va fi situaţia.

elefant.ro

Mircea Rednic este un antrenor foarte experimentat, sunt convins că va reuşi, o să vedeți. Toate echipele mari au o perioadă mai proastă. Eu nu prea am ieşit nici pe stradă şi toţi prietenii îmi dau diferite mesaje şi râd de mine, dar sper ca la iarnă să le fac eu un Crăciun fericit.

Suntem destul de uniţi, atât la antrenament cât şi în afara terenului. Cred că formăm o familie frumoasă. Sper ca la meciul de luni să câştigăm şi cu siguranţă va reveni şi încrederea”, a declarat Nistor, la conferinţa de presă de azi.

Dinamo va disputa următoarea partidă luni, de la ora 21:00, în deplasare cu Concordia Chiajna.

Reclame