Interviu în EXCLUSIVITATE| Andras Szasz este încrezător înaintea meciului cu Franța| Andras Szasz: “Cu Franța avem un meci foarte greu, însă sunt optimist!”

România a pierdut primul meci din grupa de calificare la CE 2020 de handbal masculin, scor 13-21, în fața Portugaliei.

Tricolorii au început partida foarte siguri și au dat speranțe că le vor face față cu brio portughezilor, însă scorul de pe tabelă a arătat altceva.

Jucătorii din linia de 9 metri a României au aruncat de 23 de ori la poartă, dar au marcat de doar 5 ori. Lusitanii, în schimb, au trimis doar 7 aruncări, și au marcat de 4 ori.

Noi am reușit să stăm de vorbă cu Andras Szasz,chiar înaintea partidei din această seara cu Franța. Szasz este unul dintre cei mai importanți jucatori de la Dinamo și de astfel, singurul selecționat de Manuel Montoya, care ne-a acordat un mic interviu în EXCLUSIVITATE pentru doardinamo.com

Doar Dinamo: „Ce sentimente ai când joci pentru România?”

Andras Szasz: „Îmi place să joc la echipa națională, e un alt nivel, chiar pot să zic că și la liga campionilor, este un sentiment unic.”

Doar Dinamo: „Cum vă înțelegeți cu noul antrenor și ce obiective aveți pentru CE?”

Andras Szasz: „Ne înțelegem foarte bine cu antrenorul. Încă nu am avut foarte multe antrenamente, doar 4, însă mie îmi place la fel de mult ca și Pasqi. Obiectivul nostru este unul clar, să ne calificăm și sper să reușim, pentru ca nu este unul foarte ușor. Mai ales după meciul cu Portugalia, dar eu totuși cred că avem o șansă mare.”

Doar Dinamo: „Un meci greu contra portughezilor. Care a fost impresia după acea partidă?”

Andras Szasz: „Am jucat slab în atac, nu am reușit să marcăm goluri. Iar portarul lor a prin o zi foarte bună! În atac consider că am pierdut meciul. Apărarea a fost ok la noi și Popescu a apărat foarte bine!”

Doar Dinamo: Urmează un meci la fel de complicat cu Franța. Crezi că aveți mai multe șanse să câștigați, având în vedere că partida se va disputa acasă?

Andras Szasz: „Cu Franța avem un meciu foarte greu, însă sunt optimist! Noi încercăm să dăm tot chiar și mai mult peste 100% însă vedem ce reușim în această seară. Îmi doaresc foarte mult să câștigăm!”

Astăzi, România va disputa o partidă la fel de grea și de importantă cu Franța, de la ora 18:00, la Cluj-Napoca. Campionii mondiali debutează în grupă joi, contra Lituaniei, de la ora 21:30, la Aix-en-Provence.

Reclame