VIDEO | Curățenie la Dinamo! Penedo și Cooper au cerut rezilierea contractelor

Situaţia la Dinamo este din ce în ce mai grea, iar lucrurile sunt departe de a se rezolva chiar şi după venirea lui Mircea Rednic.

bestkids.ro

Jaime Penedo (37 de ani) și Armando Cooper (30 de ani) au pornit revolta. Portarul și mijlocașul au cerut în acastă dimineață rezilierea contractelor. Cei doi au fost afectați de scandalul de aseară, când Cooper a fost la un pas de bătaie cu un fan, din cauza scandărilor rasiste, scrie Gazeta. Mai mult, portarul panamez l-ar fi sfătuit pe compatriotul său să dea și clubul în judecată pentru ce s-a întâmplat aseară.

Sosit în vară la Dinamo, Armando Cooper este decis să rupă contractul cu Dinamo.

”Cooper a cerut rezilierea contractului aseară, imediat după joc. Era supărat pe incidentul cu fanii, dar s-a răzgândit. Penedo nu se pune problema să ceară rezilierea sau să îşi dorească să plece. Am nevoie de amândoi, am nevoie de toţi jucătorii. Nu pleacă nimeni până în iarnă”, a spus Rednic, pentru Telekom Sport.

”Am încercat să-l conving să nu-şi rezilieze contractul. Sfatul meu este să se concentreze pe fotbal fiindcă are talent. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor, însă în momentul de faţă trebuie să se concentreze pe joc. Îl susţin, dar ceea ce s-a întâmplat ieri m-a întristat foarte mult. Vreau să ia cea mai bună decizie fiindcă are talent şi ar putea să ne ajute în continuare. Decepţia e atât de mare când văd locul din clasament, nu sunt obişnuit cu acest lucru, nici Dinamo nu e obişnuită cu poziţia asta”, a spus Jaime Penedo, pentru Telekom Sport.

Rămâne de văzut cum se va finaliza această situație, însă șansele ca cei doi fotbaliști să mai continue la Dinamo după cele întâmplate ieri și azi sunt infime.

Fotbalistul se află acum la RIN, la sediul clubului.

Reclame