VIDEO | Mircea Rednic se mișcă repede. Cine este jucătorul propus

Mircea Rednic se mişcă rapid în încercarea de a redresa Dinamo, iar „câinii” sunt la un pas să realizeze primul transfer din noua eră a „Puriului”. Este vorba despre Logan Bailly, portar de 32 de ani adus din Belgia, de la Royal Mouscron, pentru a-l înlocui pe veteranul Jaime Penedo.

„Doi jucători au deja biletele luate, până duminică sper să fie cel puţin patru jucători, pe unii îi cunosc, i-am văzut, sper să nu cadă avionul sau să se ducă în altă parte, sper să vină. Unii joacă în echipele lor naţionale, sunt jucători cu experienţă”, a spus Rednic, la conferinţa de presă de după 0-0 cu Concordia Chiajna.

Goalkeeper-ul de 32 de ani vine de la Moscron, fosta echipă a lui Rednic unde a fost adus, de la Celtic, chiar de către antrenorul român, iar anul trecut a jucat 16 meciuri în prima ligă din Belgia.

Pus căpitan de Rednic la Mouscron, Bailly şi-a pierdut postul de titular în luna septembrie a acestui an, când şefii clubului l-au trimis la echipa a doua, apoi au reziliat contractul şi i-au oferit posibiltiatea de a semna cu Dinamo din postura de jucător liber de contract.

Reclame